https://debaser.se/kalender/10641/ Debaser Strand 2013-08-23 2013-08-23
Klubb
Datumet har passerat
BROOKLYN, SWEDEN presenterar Fingers On The Pulse DJ-set VS Azure blue DJ-set
Fre 23 AugStrand, stora scenen

BROOKLYN, SWEDEN presenterar Fingers On The Pulse DJ-set VS Azure blue DJ-set

Vänner och Bekanta

Fre 23 Aug 17-03 strand, stora scenen 20 år

BROOKLYN, SWEDEN presenterar Fingers On The Pulse DJ-set VS Azure blue DJ-set

+ Vänner & Bekanta goes Brooklyn

Vi är väldigt glada över att kunna presentera den andra upplagan av Brooklyn, Sweden. Förra året flög vi hit 16 band, i år breddar vi oss och bjuder in till, vad vi skulle vilja kalla, Sveriges största kulturfest tillägnad Brooklyn. Tillsammans med Brooklyn Brewery skeppar vi in det vi tycker är bland det bästa då det kommer till KULTUR från Brooklyn just nu. Vi snackar såklart musik men det är inte bara där vårat fokus ligger. I år satsar vi större på maten och drycken, vi lägger mer krut på filmen och konsten och vi mixar det till något nytt, något som vi är ganska säkra på att ni inte sett i Sverige tidigare.

Fingers On The Pulse
Finger On The Pulse är en kulinarisk media- och event-konsultgrupp baserad i det supercoola Williamsburg, Brooklyn. De identiska tvillingarna Greg och Darin Bresnitz som driver Finger On The Pulse försöker med sin konsultfirma föra samman det dem gillar mest – musik och mat! Med Finger On The Pulse har de introducerat en flertal kritikerrosade projekt i New York som Dinner With The Band, Snacky Tunes och Summer BBQ Blow Out. Förutom att organisera olika musik- och matrelaterade projekt så får tvillingarna även dansgolv att ryka med sin speciella dj-spelningar.

Azure Blue (Dj-set)
Tobias Isaksson aka Azure Blue spelar skivor tillsammans med Fingers On The Pulse från Brooklyn. I början av sommaren gjorde Tobias sin USA-debut i just Brooklyn. Tobias soloprojekt Azure Blue hyllades för debuten Rule of Thirds som släpptes 2011. 2012 och 2013 gjorde Azure Blue omfattande turnéer i tolv länder och i höst släpps uppföljaren Beyond the Dreams There's Infinite Doubt och nya turnéer väntar. Singlarna The Road I Know och Willows and Pines har redan hyllats i stor internationell media som The Fader, The Line Of Best Fit, Under The Radar och Prefixmag. Tobias som är gammal i gamet både som artist, skivbolagsrepresentant, bokare och dj rör sig allt mer över gränserna till dansmusik och hiphopbeats så räkna med en snygg blandning dansvänlig musik.

VÄNNER & BEKANTA GOES BROOKLYN
Vänner & Bekanta skapades faktiskt under en resa till just brooklyn och vi har väldigt länge haft en speciell känsla för just den vackra och stora delen av new york där vi hamnat på så många äventyr genom åren som när vi i en källare stöter på Adam Green som precis innan sin första spelning med moldy peaches säger att han vill att vi ska komma och se hans nya band ”it´s acoustic” säger han och ger os en skrynklig flyer.

En annan gång hade vi blivit nästan helt klara med en bokning av då okända vampire weekend som tyvärr var tvugna att lägga om sina datum i sverige och det slutade med att dom spelade på debaser slussen.
Det finns många historier men ännu mer musik.
På fredag ska vi spela det bästa vi tycker har gjorts i den enormt produktiva stadsdelen.
See ya!

Välkommen till Brooklyn, Sweden 2013!