https://debaser.se/kalender/10642/ Debaser Strand 2013-08-24 2013-08-24
Klubb
Datumet har passerat
BROOKLYN, SWEDEN presenterar New York Night Train Soul Clap Dance-Off med DJ Mr Jonathan Toubin
Lör 24 AugStrand, stora scenen

BROOKLYN, SWEDEN presenterar New York Night Train Soul Clap Dance-Off med DJ Mr Jonathan Toubin

Lör 24 Aug Bar Brooklyln: 17-03
Stora salen: 21-03
strand, stora scenen 20 år

BROOKLYN, SWEDEN presenterar New York Night Train Soul Clap Dance-Off med DJ Mr Jonathan Toubin

Låt oss presentera en av New Yorks roligaste och mest kreativa klubbar, New York Night Train! I sex år har denna klubb och dess bestämda och talangfulla grundare Mr Jonathan Toubin fått ett rykte om sig som inte är likt något annat.

NYNT kom till liv i det lilla konst-rock-underground-samhället i norra Brooklyn år 2007. Då var Jonathan fortfarande hus-DJ på en bar i Lower East Side och spelade punk/garage/noise-rock. Men inom ett år hade hans hobby utvecklats till ett heltidsjobb och han släppte genast alla andra projekt/jobb som skivbolagsägare, musiker och professionell författare för att börja jobba heltid som DJ och klubbpromoter. Med den nyvunna tiden lades mycket engagemang och arbete på NYNT och snart hade han charmat till sig hela Brooklyn på sin sida. Det följdes snabbt av Manhattan, resten av USA och världen! Med sin sällsynta samling av grammofonskivor spelar han allt ifrån psych-rock, punk, garage, rockabilly, doo wop, R&B och soul. Den gemensamma nämnaren är att det ska svänga!

Till Stockholm tar han även med sin omtalade danstävling, Night Train Soul Clap And Dance-Off där Grand Prize är en resa för två till Brooklyn och få tävla i USA National Dance Company’s danstävling och en rundvandring på Brooklyn Brewery där man även får provsmaka utbudet. Dessutom vinner vinnaren 2 valfria biljetter till kommande spelning på Debaser samt middag för två! Så se till att få igång dans-movesen, det här kommer bli grymt!

Du behöver inte föranmäla dig, bara dyka upp och då Jonathan känner att dansgolvet är precis så fullt och galet som han vill ha det, ja då börjar danstävlingen. Och kom ihåg, du behöver inte vara proffs.. Energi och utstrålning räcker gott.

"Widely acknowledged as the mother of all soul jams" - Time Out New York
"New York's best DJ" (VICE/Noisey)
"The most-liked man in the soul music scene" Rolling Stone
"The best soul DJ in the land" - Flavorpill
"DJ Jonathan Toubin is creating his own kind of dance revolution" - Village Voice

Välkommen till Brooklyn, Sweden 2013!