https://debaser.se/kalender/10719/ Debaser Slussen 2013-08-30 2013-08-30
Klubb
Datumet har passerat
Popaganda efterfest med Urban Cone och Sameblod
Fre 30 AugSlussen, stora scenen

Popaganda efterfest med Urban Cone och Sameblod

WTWT (White Trash Wonderful Thing)

Fre 30 Aug 22 - 03 slussen, stora scenen 20 år utan Popaganda festivalarmband i dörren / 18 år med Popaganda festivalarmband

Popaganda efterfest med Urban Cone och Sameblod

+ Klubb WTWT

När mörkret och tystnaden sakta lagt sig över Popagandas festivalområde ute vid Eriksdalsbadet börjar istället discolamporna glöda och basarna pulsera inne på Debaser Slussen. Under både fredagen och lördagen anordnar Popaganda efterfester för sina festivalbesökare på alla Stockholms Debaser. Handplockade DJ’s, klubbar och band ser till att pirret från dagens och kvällen festivalupplevelser håller i sig ända fram till åtminstone kl 03:00.

URBAN CONE (LIVE)
Kärlekssrelationen mellan Popaganda och det fantastiska bandet Urban Cone växer sig bara starkare för varje år som går. Och nu får vi åter en anledning att jubla när Urban Cone avslutar fredagens efterfest på ett svettigt Debaser Slussen.

Urban Cones resa de senaste tre åren är helt fantastisk. De har hypats av mäktiga musikbloggar, spottat ur sig hits, släppt ett stabilt album och spelat in sig i tiotusentals pophjärtan runt om i världen. Urban Cone är både ett fantastiskt liveband och ett av de mest lovande banden vi vet.

Strecklyssna nu in albumet ”Our Youth”, så ses vi längst fram i fredagsnatten för tokdans och allsång!

SAMEBLOD (LIVE)
Förra året inledde Sameblod hela Popaganda med en fantastisk eftermiddagsspelning, som var en av festivalens mest minnesvärda. Det enormt starka elektroniska låtmaterialet når en helt annan dimension live. Nyligen släppte duon EPn “Swoon” med bland annat bloggfavoriten “Norwegian Summer”.

Med tanke på att bandet även spelar live tillsammans med Summer Heart, räknar vi med att liveupplevelsen är ännu bättre ett år senare och i en mörk klubblokal.

Spelschema

23:30 Sameblod

Sameblod består av Frederick Rundqvist och Mickael Mattisson. 2012 släppte gruppen sin debutplatta "Braided Memos", där man får njuta av deras fina elektroniska harmonier. I maj 2013 kommer uppföljaren, EP:n Swoon.

00:30 Urban Cone

Med Urban Cones alltid lika febriga entusiasm och energiska pop – och ett sound klarare och starkare än någonsin tidigare, kan vi inte vänta oss någonting annat än legendariska konsertkvällar när bandet tar plats på scenen.