https://debaser.se/kalender/11214/ Debaser Slussen 2013-05-08 2013-05-08
Klubb
Datumet har passerat
Anina + Kids on the run + Ellda + My sound of silence + Kill! Kill! Pussycat! + Have Gun, Will Dance
Ons 8 MajSlussen, stora scenen

Anina + Kids on the run + Ellda + My sound of silence + Kill! Kill! Pussycat! + Have Gun, Will Dance

Ons 8 Maj Inne: 19-03
Ute: från klockan 15
slussen, stora scenen 18 år (20 år efter konserten)

Anina + Kids on the run + Ellda + My sound of silence + Kill! Kill! Pussycat! + Have Gun, Will Dance

Klubb Bring it out + Josef Hermansson (Navet) dj-set

Vi på studieförbundet Bilda jobbar hårt för att våra band ska få komma ut och spela så mycket det bara går. Klubben "Bring it Out" startade förra året och kör i år även i Göteborg. Nu är det dags för sex nya band att få äntra scenen. Det blir hiphop, ren och skär rock n' roll och så lite folk/americana och pop däremellan. Kom kom, det kommer bli det bästa musikmarathon du kan tänka dig!

Anina
Anina är en erfaren artist som vågade lämna Norge och Universal för att med eget skivbolag försöka etablera sig i Sverige. Hon har varit med i Norska melodifestivalen, haft sin egen kör i Körslaget, hennes videos har varit på topp 10 på MTV och hon har vunnit flera internationella priser. Det är mycket attityd i Anina och hon kommer inte göra någon besviken.

Kids on the run
Bandet släppte i höstas EP:n Restless Fields. Den fick ett varmt mottagande och ledde till spelningar på prestigefyllda V-Dala Nations stora scen och Reginateatern, då som förband på Markus Berjlund (något som the Hives också var innan deras karriär tog fart). I slutet av april kommer en singel mastrad på legendariska Abbey Road, där ett uppfräschat sound presenteras med catchiga melodier, stämmor och stora arrangemang.

Ellda
Ellda är ett band som spelar hiphop på svenska och med tydliga influenser av funk, jazz och soul skiljer dem sig från mängden med sitt unika sound och sina svängiga framträdanden. De har under de senaste åren synts på scener som förband till Mohammed Ali, Stor och Ska`n`ska och kommer med sitt niomannaband bjuda på en kalasspelning!

My sound of silence
MSOS som kommer från Umeå har tidigare spelat på bl.a. Täfteåfestivalen, P4 Västerbotten och som förband åt Plura & Carla i Tegskyrkan på Umeå Open 2013. Musiken kan beskrivas som melodiös, melankolisk pop, ofta med akustiska gitarrer och stämsång men ibland med elektroniska inslag och trummor. Ep-debuten, som går under samma namn som låten ”Second fall”, släpptes via den Umeå-baserade skivetiketten Stugan den 20:e februari 2013.

Kill! Kill! Pussycat!
Orkestern, som är från Ånge, har sedan sitt första liveframträdande 2010 ständigt fått stora hyllningar av både publik och media för sin energifyllda, actionladdade liveshow. Bandet har spelat ett antal gånger i Stockholm tidigare på mindre scener, men nu är det är dags för dessa gossar att få visa vart rockskåpet ska stå på en "riktig" scen. Rock n’ roll när den är som bäst!

Have Gun, Will Dance
HGWD bjuder på ett stadigt gung och rör sig i folk/pop-landet. De har ny ep på gång och med en röst som verkligen griper tag i en kommer de fylla Debaser med sina varma melodier.

Första band på scen kl 19.30.