https://debaser.se/kalender/13764/ Debaser Medis 2014-06-06 2014-06-06
Klubb
Datumet har passerat
Labyrint & Amsie Brown
Fre 6 JunMedis, stora scenen

Labyrint & Amsie Brown

Fre 6 Jun 21-03 medis, stora scenen 20 år
Evenemang på Facebook.
hip hop reggae dancehall

Labyrint & Amsie Brown

+ Blackout Family + Black Moose + Capo + Ashman (Soundkilla)

Den folkkära och hyllade gruppen samt flerfaldig mottagare av diverse priser, Labyrint, premiärspelar live på Debaser med Amsie Brown för första gången i Stockholm 2014 och på självaste nationaldagen, Fredagen den 6:e Juni!

Med tidigare hits och låtar från nya plattan "Garalowit" förväntas detta bli en av de fetare klubbspelningarna gruppen kommer göra under året! Plattan släpps den 14:e Maj vilket är Labyrints andra album från Universal Music/Redline Records. Singeln "Chilla Lide" är producerat av Sai och släpptes 15:e April och spelas idag flitigt på radio.

Huvudsponsor för eventet är internationella The House of Marley som är leverantör av högkvalitativa audioprodukter (hörlurar, högtalare etc.). 

House of Marley levererar ljud i massor kombinerat med superb kvalité och som bidrar till en bättre värld genom sitt miljötänk och charity program via www.1Love.org internationellt, och Friends mot mobbning i Sverige. 

House of Marleys produkter kan skaffas via www.skank.se eller via www.earphones.se som har sortimentet uppe på hemsidan och finns med fysisk butik på avenyn i Göteborg.
Under tiden fram till eventet Fredagen den 6:e Juni kommer arrangören anordna en tävling där de som skaffat sig en biljett i förköp till eventet, kvalar sig för tävlingen och utlottningen av produkterna.

Artister:
Labyrint & Amsie Brown live med gäster!

Dance Line up:
Blackout Family

DJ's:
Black Moose
Capo 
Ashman (Soundkilla)

Levererar det fetaste inom reggae, dancehall, hiphop och r&b!

Observera att det finns endast ett begränsat antal biljetter för konserten!


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/debasers/public_html/wp-content/themes/debaser/functions.php on line 374

Spelschema

23:30 Labyrint

Sedan den uppmärksammade debutplattan har kvartetten släppt singlar och EPs och turnerat konstant, lyckats vinna P3 Guld och levererat platina singeln "Fakkin Fin". Akis sololåt, monsterhitten "När solen går ner" har sålt femdubbel platina och var en av de absolut största låtarna alla kategorier under 2013.

22:30 Blackout Family