https://debaser.se/kalender/14929/ Debaser Strand 2015-02-07 2015-02-07
Klubb
Datumet har passerat
Min Stora Sorg (live) + gäster: Rosh + Pheeyownah + Simon Emanuel + Vaz
Lör 7 FebStrand, stora scenen

Min Stora Sorg (live) + gäster: Rosh + Pheeyownah + Simon Emanuel + Vaz

Lör 7 Feb 21-03 strand, stora scenen 20 år
Evenemang på Facebook. Boka bord!
alternative pop soul

Min Stora Sorg (live) + gäster: Rosh + Pheeyownah + Simon Emanuel + Vaz

DJs Min Stora Sorg med vänner och familj

I februari 2014 släppte Min Stora Sorg aka Anso Lundin sitt debutalbum Mvh Anso, M$$. Ett album som hyllades unisont av Sveriges kritikerkår och inte lämnade någon oberörd med sin tyngd och sina unika låtar.

Under hösten har Anso gjort samarbeten med Ji Nilsson och Simon Emanuel, gjort en ny musikvideo till låten Inte okej samt återvänt till studion. Så vi ser fram emot att få höra helt nytt material på spelningen i februari.

Du som har sett Min Stora Sorg live vet att det är något extra, något utöver vad vi är vana vid på den svenska musikscenen. Med fläktar, dans, strobe, hög bas, stor intensitet och egensinnighet skapar Anso ett eget universum. En värld där vi tillsammans är lite vackrare, lite större och mycket starkare än ute i det vanliga livet. När Min Stora Sorg nästan exakt ett år efter releasespelningen återintar Debasers scen kan vi därför nästan garantera en storlagen och samtidigt djupt personlig scenshow.

Min Stora Sorg kommer att bjuda på utvalda gäster och exklusiva framföranden. På sitt alldeles egna vis. 

Kvällens gäster: Rosh + Pheeyownah + Simon Emanuel + Vaz!

Spelschema

23:00 Min Stora Sorg

Min Stora Sorg är Annsofie ”Anso” Lundin, tidigare ena halvan av Idoit Kid som hon hade tillsammans med Linus från Little Children. Hon släppte sin första EP som Min Stora Sorg 2012 och bland strob, fjädrar och dansare stod Anso både som en självklar stjärna och som något vi aldrig sett förut. Efter en tids turnérande började arbetet med debutalbumet "Mvh Anso, M$$” som släpptes i februari 2014.