https://debaser.se/kalender/18164/ Debaser Strand 2016-09-11 2016-09-11
Klubb
Datumet har passerat
Hoodie Allen + William Bolton
2016-09-11Strand, stora scenen

Hoodie Allen + William Bolton

Sön 11 Sep 18.30-01 strand, stora scenen 18 år (13+ i sällskap av egen förälder eller vuxen av domstol utnämnd vårdnadshavare)

Hoodie Allen + William Bolton

Luger presenterar:

Hoodie Allen la sina första rim som tolvåring, över ett beat som hans jämngamla skapat med en musikleksak från Toys ´r Us. Någonstans där såddes ett frö till en dröm som till sist bli stark nog för Allen att lämna ett jobb på Google i Kalifornien och istället slunga sig ut i en karriär inom musik i New York. Ett beslut som kan få vilken förälder som helst att blekna, men med sin version av Marina & The Diamonds - I’m Not a Robot hade han redan känt luftdragen från den bris som snart skulle blåsa upp till full storm.

Namnet Hoodie Allen har Steven Markowitz (som han egentligen heter) tagit mest för att det är knäppt, även om han också har noterat att det finns fördelar med att folk kommer ihåg det. Och att folk ser det finns det ingen tvekan om, hans debutalbum gick in som nummer 10 på Billboard-listan när det släpptes. Med samarbeten och turnéer med namn som Ed Sheeran, Chiddy och Wiz Khalifa så känns det rätt självklart att karriärvalet var rätt. 

Med en ny skiva, Happy Camper, som sålt placerat sig högt upp på listorna världen över är det återigen dags för turné. Med sig har Hoodie Allen ett fullt liveband och en scenvana och erfarenhet från år av turnerande med världseliten av artister. Vi är säkra på att energin som släpps loss vid första versen kommer få Debaser Strand att koka!


Support: Bryce Vine

Spelschema

20:30 Hoodie Allen (US)
19:30 Bryce Vine (US)