https://debaser.se/kalender/23520/ Debaser Strand 2021-04-03 2021-04-03
Klubb
Framflyttat
David Ritschard --> 26 november 2021
Lör 3 AprStrand, stora scenen

David Ritschard --> 26 november 2021

Lör 3 Apr Dörrar kl 19.30 strand, stora scenen 20 år (18 år på förköp)

David Ritschard --> 26 november 2021

Applåderna för David Ritschard fortsätter och tilltar ständigt i styrka.

Efter framgångarna med "Vi ses snart igen", hyllningslåten till Hammarby, och albumet "Brobrännaren" meddelas nu att det blir en turné våren 2021 med konserter från Malmö i söder till Umeå i norr. Det utlovas ny musik också!David Ritschard debuterade som soloartist under sommaren 2019, snabbt ställde sig kritikerna på kö för att få ösa beröm över så väl albumet ”Brobrännaren” som Davids känsliga liveframträdanden tillsammans med vännerna i kompbandet som går under namnet

Krokodiltårarna.Lyssna på Brobrännaren

Under våren 2020 skrev Ritschard tillsammans med Magnus Carlson (Weeping Willows) den himlastormande hyllningen till fotbollslaget Hammarby. En låt som direkt omfamnades av lagets supportrar och blev en enande kraft. En klassiker på första försöket som med snabba steg närmar sig 1 miljon streams.

Lyssna på "Vi ses snart igen 

”Andra albumet kallas ju dödsfällan för artister oavsett genre. Får hoppas att jag lurat döden här för snart har vi tretton nya och halvnya sånger inspelade på Södermannagatan 16.Arbetsnamnet är ”Blåbärskungen”, brobrännarens flintskalliga lillebror som även han saknar eftergymnasial utbildning och ständigt lever över sina tillgångar och sover dåligt.Åldras tjugo år på fem men tappar fortfarande mjölktänder på krogen.
Ta hand om honom, han är bror"

/Din David