https://debaser.se/kalender/23766/ Debaser Strand 2020-10-29 2020-10-29
Klubb
Datumet har passerat
Alex Järvi | sittande publik, begränsat antal
Tor 29 OktStrand, stora scenen

Alex Järvi | sittande publik, begränsat antal

Tor 29 Okt Dörrar 18.00 strand, stora scenen 18 år (13+ i sällskap av egen förälder eller vuxen av domstol utnämnd vårdnadshavare)

Alex Järvi | sittande publik, begränsat antal

21-åriga Alex Järvi är född och uppvuxen i det lilla samhället Ed i Dalsland, där han tidigt upptäckte musiken som sin största passioni livet.Hans tidiga idoler var bland annat band som KISS och Guns N Roses, som sedan banade vägen för ett stort musikintresse vidare i livet.

Alex tog intresset för musikenoch utvecklade den, från att lyssna på musik, till att även spela instrument och skriva låtar.Vilket fick honom att välja bort alla andra intressen, bland annat fotbollen, som tog upp mycket av hans tid i den tidigare delen av uppväxten.

Nästa steg var att finstämma och utveckla intresset för musicerande och låtskrivandet. Han ansökte till Academy ofMusic And Business i Tingsryd och kom in. Där träffade han b la Samuel och Tobias som sen kom att bilda duon NOTD, som han sedan dess haft som musikaliska bollplank och goda vänner.

Hans utveckling gick snabbt framåt och låtidéerna byggdes på hög. Det tog inte lång tid innan han kom i kontakt med rätt personer i branschen, som direkt såg hans talang som låtskrivare.

Under andra hälften 2019 har han släppt dom tre singlarna ”100 år”, ”Tack för allt vi va” och ”Dina skor” som tillsammans har dragit in ungefär 2.5M streams.Under 2020 kan vi förvänta oss ett stadig flöde av singlar som tar Alex till nya nivåer.