https://debaser.se/kalender/23928/ Debaser Strand 2022-04-11 2022-04-11
Klubb
Datumet har passerat
Jordan Rakei | Olivia Dean
2022-04-11Strand, stora scenen

Jordan Rakei | Olivia Dean

Mån 11 Apr Dörrar: 18.30 strand, stora scenen 18 år (13+ i sällskap av egen förälder eller vuxen av domstol utnämnd vårdnadshavare)
Evenemang på Facebook.

Jordan Rakei | Olivia Dean

Välkomna till det kreativa egensinne som är den sällsynt talangfulla producenten, artisten och multi-instrumentalisten Jordan Rakeis värld.

Dess vibrerande, själfulla mix av mjuk jazz, cool funk, hiphop och alternativ pop har hypnotiserat kritiker och lyssnare sedan albumdebuten ’Cloak’ från 2016. Jordan Rakei föddes i Australien, växte upp i Nya Zealand men bor sedan en tid tillbaka i London där han snabbt blivit en integrerad del av musikscenen med samarbeten med alltifrån Disclosure till Tom Misch, Loyle Carner och Alfa Mist. 

2017 släppte Joran Rakei den superba skivan ’Wallflower’ och 2019 var det dags för det tredje albumet ’Origins’. Förutom att fortsatt förädla sin poppiga hybrid av jazzfärgad hip-hop och soul valde Rakei denna gång att expandera sitt textmässiga universum och låta ’Origins’ kretsa kring den moderna teknologins invasiva natur. 2021 fick Rakei den prestigefyllda frågan att släppa en skiva i ’Late Night Tales’-serien – en uppgift som passade honom perfekt. Mixen är mjuk, följsam, djupt musikalisk och, precis som Rakeis egen musik, njutbart avslappnande. Den 11 april kommer Jordan Rakei till Debaser och det vill ni inte missa!