https://debaser.se/kalender/24321/ Debaser Strand 2021-11-12 2021-11-12
Klubb
Datumet har passerat
Oscar Zia | HON
Fre 12 NovStrand, stora scenen

Oscar Zia | HONFre 12 Nov Dörrar: 18.30 strand, stora scenen 20 år (18 år på förköp)

Oscar Zia | HON

OSCAR ZIA ÅKER PÅ HÖSTTURNÉ

På scenen, i hörlurarna, på radion eller framför TV-kamerorna. Det är förmodligen i ett eller flera av dessa sammanhang publiken sett Oscar Zia den senaste tiden. För om han inte skriver, spelar in och släpper musik leder han omtyckta
radioshower eller rikstäckande TV-program. Oscars senaste uppdrag är bland det största hittills, nästa år axlar han rollen som programledare för Melodifestivalen.

Han är en multitalang, och framför allt är han en av våra mest älskade, svenska popröster.

I höst är det dags för Oscar Zias andra headlineturné. Senast sålde samtliga datum slut och nu är hungern efter att få svepas in i livemusikens magi större än någonsin. Dessutom får vi höra nya låtar och osläppt material under höstens konserter.

HON
Våren 2020 debuterade HON med singeln ”Rör mig som du” och har sedan dess hunnit släppa ett tiotal singlar, en debut-EP och med det gjort ett avtryck på den svenska pophimlen. Idag har HON’s musik spelats över 15 miljoner gånger på Spotify och HON har släppt samarbeten med artister som Myra Granberg och Alex Järvi. De peppiga singlarna ”Bättre nu” och ”Hatar att vara kär” står i kontrast till hjärtskärande och innerliga ”20 minuter” och ”Mitt bästa”. Men en sak är gemensamt för all HON’s musik. Den berör känslor som svämmar över.