https://debaser.se/kalender/24690/ Debaser Strand 2022-11-12 2022-11-12
Klubb
Sabrina Claudio
2022-11-12Strand, stora scenen

Sabrina Claudio

KÖP BILJETT

Köp biljett via Tickster.

275 kr + förköpsavgift. Biljetter finns hos Tickster, Bengans, Sound Pollution, Record Hunter, Kulturhuset/Kulturdirekt.

Lör 12 Nov Insläpp: kl 19.00 strand, stora scenen 20 år (18 år på förköp)

Sabrina Claudio

Based on a Feeling Tour

R&B-STJÄRNAN SABRINA CLAUDIO TILL SVERIGE

’Based on a Feeling Tour’. Det är titeln på den snabbt stigande R&B-stjärnan Sabrina Claudios världsturné och sällan har ett namn känts mer passande. För just känslorna – ofiltrerade, nakna, ömma och längtansfulla – är så nära att det nästan bränns i den amerikansk-kubanska sångerskans själfullt följsamma musik. Den 12 november spelar hon på Debaser i Stockholm och det kan mycket väl vara sista chansen att se detta framtidslöfte i en intim miljö.

Biljetter släpps fredag den 13 maj kl 10.00 via LiveNation.se.

Exklusivt förköp för Live Nations medlemmar är tillgängligt från och med torsdag 12 maj kl 10.00 till och med ordinarie biljettsläpp.

Sabrina Claudio vet vad hon vill. Om det är, som hon själv tror, för att hon är född i stjärntecknet Jungfrun eller inte spelar mindre roll. Det viktigaste är att det hörs. Redan på hennes första EP ’Confidently Lost’ från 2017 kunde man ana det. Hennes unika tolkning av alternativ R&B mottogs med öppna armar och det gäller också samma års mixtape ’About Time’ där vi bland annat hittar den guldsäljande singeln ’Belong to You’ (feat. 6lack). 

Idag är visionen glasklar. Färdig. Hennes distinkt sammetslena R&B är lika hypnotisk som den är drabbande – lika luftig som den är fullpackad med känslor – och framgången har inte låtit vänta på sig. Claudio har idag förutom miljontals streams hunnit släppa hela tre fullängdsalbum, gästats av artister som Alicia Keys och The Weeknd, spelat på TV-shower som Jimmy Kimmel och James Corden och sålt ut flera egna turnéer. 

Nu är det dags för nästa kapitel i sagan om Sabrina Claudio och om vi ska lita på de två magnifika singlarna ’Better Version’ och ’Put On Repeat’ så kan hennes kommande album ’Based on a Feeling’ bli hennes bästa hittills. Den 12 november kommer Claudio till Stockholm för att ge en konsert på Debaser och det vill ni inte missa.