https://debaser.se/kalender/24868/ Debaser Strand 2022-08-10 2022-08-10
Klubb
RAGHD (LIVE) + LOWHEART (LIVE) - Debaser Pontonen
2022-08-10Strand, pontonen

RAGHD (LIVE) + LOWHEART (LIVE) - Debaser Pontonen

Inget förköp

Fri entré

Ons 10 Aug Pontonen
Speltid: 19:30
strand, pontonen
Evenemang på Facebook.

RAGHD (LIVE) + LOWHEART (LIVE) - Debaser Pontonen

RAGHD
Raghd är en 22-årig sångerska, rappare och producent från Göteborg som under de senaste åren väckt alltmer uppmärksamhet med sin självsäkra och kaxiga musik, ofta skriven från en sårbar och personlig plats. Humor är en viktig komponent i Raghds musik, framförallt i förhållande till ordval och meningsbyggnader. Soundet strävar efter att vara nytt och ärligt, inte minst i förhållande till den svenska nutida scenen.

Göteborgs-Posten utnämnde Raghd till en av fem artister att hålla koll på under 2021 och Spotify listar hennes släpp flitigt i spellistor som Oyster, Aura och ALT. Den senaste singeln 'I Don't Want Your Company' placerades flitigt i spellistor som New Music Friday Sweden, Made In Sweden & GRL PWR.

LOWHEART
Agnès Wiklund Pöntinen är sångerska, låtskrivare och producent och är namnet bakom artisten Lowheart. Hennes fängslande röst leder oss genom berättelser om hjärtesorg och tvivel i en drömmig värld av skimrande syntar. Vemodig längtan och hoppfull värme skapar popmusik som får dig att vilja gråta och dansa på samma gång.
Våren 2022 debuterade hon med sin singel ”Lovely Weather” som handlar om att vilja fly det normala livet. En låt om att leva i en bubbla och se allt det dåliga genom ett romantiserat, rosa filter medan man sveper alla sina problem under mattan.