https://debaser.se/kalender/6553/ Debaser Malmö 2011-06-15 2011-06-15
Klubb
Datumet har passerat
Vit Päls
Ons 15 JunMalmö, inne

Vit Päls

Ons 15 Jun Ute: 17-03
Inne: 22-03
malmö, inne 20 år

Vit Päls

+ dj-rock med Simon the Demon + DJ Damien Dahlberg + Michaela & Martin (Konstpretton)

Vit Päls. Live är nog bandet ett av de bättre som finns att se på en scen. Rusigt, charmigt och brilliant. Det handlar om svensk pop som går rakt in i våra hjärtan, vars personlighet och skevhet inte liknar något annat just nu. Den får oss att känna hopp, hur brusiga och svajiga inspelningarna än må vara. Och om du ger den en chans kan den vara svårt beroendeframkallande.

De gånger innan bandet spelat på Debaser har det varit oerhört svettigt, stampigt och fnissigt. Nu kör vi igen. Länge leve Vit Päls!

På dansgolvet har vi bjudit in Michaela & Martin (Konstpretton) som kommer att spela indiepop, postpunk och elektronisk pop att dansa till hela natten. När de inte spelar skivor driver de kulturhubben Konstpretton.se, anordnar quiz och konsumerar kultur. Se deras spotifylista på länk!

Simon the Demon (Distortion, Dead End, Sweden Rock Magazine) plus DJ Damien Dahlberg spelar skön rock på uteserveringen - Grand Funk Railroad, Pink Floyd, Genesis, Black Oak Arkansas, Blue Oyster Cult, Deep Purple, Rainbow, gammal ZZ Top och Alice Cooper.

Spelschema

23:00 Vit Päls

Malmöbandet Vit Päls har funnits sedan 2004 och hade från början endast en medlem: CarlJohan Lundgren. Vit Päls växte med tiden till ett storband på nio medlemmar och en fullängdare med 21 låtar spelades in 2009. Minialbumet Studio Möllan Sessions och fullängdalbumet Nånstans Ska Man Va följde. 2013 kom bandets senaste tillskott, Ägd. Ett album med udda lösningar som snillrikt binds ihop med deras egensinniga sound.