https://debaser.se/kalender/7421/ Debaser Slussen 2012-04-06 2012-04-06
Klubb
Datumet har passerat
Teen Daze + Brothertiger
Fre 6 AprSlussen, stora scenen

Teen Daze + Brothertiger

BOM BOM BOM

Fre 6 Apr Inne: 20-03
Ute: från 13.00
slussen, stora scenen 20 år

Teen Daze + Brothertiger

+ No Modest Bear + Duvchi dj-set

Teen Daze's musik har alltid anspelat på en musikalisk utopi. Hans drömska toner kan tänkas ljudlägga ljuva minnen av det förflutna, en svunnen tid då allt var bättre men så är inte fallet. Teen Daze's musik är ämnad för en medvetenhet av nuet och den tid som ligger framför oss. Futuristiska toner av eufori och harmoni ger oss tro och hopp på en ljus framtid där våra världsliga problem är ett minne blott, en drömsk utopi där lyckan är total.

Brothertigers musik kan kategoriseras som chillwave men skiljer sig markant från andra artister inom denna genre genom harmoniskt melodiska toner. Genom att försöka blanda element av både människa och djur känns Brothertigers musik naturlig och jordnära trots sitt rent elektroniska sound. Tankar av kristallklart blåa hav och frodigt gröna skogar sprider sig och får än att rofyllt dra på smilbanden.

No Modest Bear och Duvchi gör oss äran och gästar Bom Bom Bom-Ami bakom skivspelarna under kvällen. Välkommen!

Spelschema

23:00 Teen Daze (CA)

De senaste två åren har varit hektiska för Jamison i Teen Daze. Tre LPs har släppts, flera EPs och singlar, och månader har spenderats på turné i Nordamerika och Europa. Med varje steg har Teen Daze mognat från ödmjuka sovrumsinspelningar till ett fullskalig musikalisk uttryck.

22:00 Brothertiger (US)

Hjärnan bakom Brothertiger är John Jagos från Toledo, Ohio. Han startade projektet under sitt första år på Ohio University och började jobba på sitt fullängdsalbum mindre än två år efter starten. Hans musik har mötts av god kritik från bland andra Pitchfork Media och The Fader.