https://debaser.se/kalender/8322/ Debaser Slussen 2012-08-03 2012-08-03
Klubb
Datumet har passerat
Magnus Carlson & Augustifamiljen
Fre 3 AugSlussen, stora scenen

Magnus Carlson & Augustifamiljen

Fre 3 Aug Inne: 22-03
Ute: 15-03
slussen, stora scenen 20 år

Magnus Carlson & Augustifamiljen

Med gäster: John Engelbert (Johnossi), Peter Morén (PBJ) och Love Antell mfl + DJ Robert Plaszscyk

Magnus Carlson känner ni till sedan tidigare, som frontfigur i kritikerhyllade Weeping Willows har han med sin tankfulla och känsliga musik fått hela musiksverige på fall, inte minst för sin karaktäristiska och starkt präglande röst.

Du har med all sannolikhet även hört talas om Göteborgs stoltheter Augustifamiljen. Ett av Sveriges kanske mest folkkära kompband, som utgör den största delen av Håkan Hellströms egna orkester. Och de har även de senaste tre åren agerat husband till På Spåret, där de även spelat med artister som Markus Krunegård, Salem Al Fakir och First Aid Kit.

När nu detta gäng av fantastiskt talangfulla musiker och en otroligt säregen och begåvad sångare slår ihop sig så kan det inte bli någon annat än en riktigt bubblande jackpot. Tillsammans delar de den aldrig sinande kärleken till pop/rock och närvaron i musicerandet. Detta kommer med andra ord att bli en kväll tillägnad riktigt bra musik och sensommar-eufori.

Låtar? Det blir eget och lånat, gammalt och nytt. Nåt från På Spåret kanske. Överraskningar.

Gäster är John Engelbert (Johnossi), Peter Morén (PBJ) och Love Antell - och några hemliga.

DJ: Robert Plaszscyk

Spelschema

23:00 Magnus Carlson & Augustifamiljen

Magnus Carlson är känd som sångare i hyllade Weeping Willows och har även gett ut skivor med souljazzbandet Moon Ray Quintet. Göteborgssönerna Augustifamiljen utgör stommen av Håkan Hellströms kompband och har de senaste tre åren agerat som På Spårets husband.