https://debaser.se/kalender/9001/ Debaser Medis 2012-09-07 2012-09-07
Klubb
Datumet har passerat
Sameblod + Hyper Heart + And then
Fre 7 SepMedis, stora scenen

Sameblod + Hyper Heart + And then

Where Were You Last Night?

Fre 7 Sep 19-03 medis, stora scenen 20 år

Sameblod + Hyper Heart + And then

DJs: Julia Vero + Emerentia Leifsdotter Lund + WWYLN

Då var det återigen dags för den nya klubben 'Where Were You Last Night?' (WWYLN) att ställa till med en riktig fest. Den här gången på Debaser Medis ocn vi har bjudit in Sameblod, Hyper Heart och And Then som kommer att spela live. I baren har vi Julia Vero och Emerentia Leifsdotter Lund och i stora salen bjuder WWYLN DJS upp till dans.

SAMEBLOD (Live)
Den hypade Stockholmsduon Sameblod består av Frederick Rundqvist och Mikael Mattisson. Förra året var året det började hända ordentligt för dem och fina låtar s
åsom "Talk Shit" och "Feel My Breath" gjorde stor impact på det musikintresserade folket. Nyligen släppte gruppen sin debutplatta "Braided Memos", där man får njuta av deras fina elektroniska harmonier. Och just det, Sameblod heter dom för att det låter jävligt fett.

HYPER HEART (Live)
Hyper Hearts debutsingel Eris förenar dansmusikens synthar med episk pop och stadiga discotrummor. Resultatet är en pulserande och intensiv ljudbild där bandet omfamnar det storslagna.Hyper Heart bildades hösten 2011 och består av Robert Svensson (tidigare solo, Mixtapes & Cellmates), Nick Martin, Kristoffer Vinell och bröderna Ludvig och Markus Bergström Björn. Andra singeln "Fill Me Up" släpps 10 september och vi är mycket stolta att dom väljer att premiärspela på WWYLN!

AND THEN (Live)
And Then är ett namn du kanske sett en del den senaste tiden. Hon har dykt upp med bl.a. Adrian Lux, Kristian Anttila och Lucas Nord, både som låtskrivare och sångerska. När hon kör solo väljer hon däremot en helt annan riktning och lämnar det elektroniska hemma. Det är avskalad pop med fina melodier spelade på piano och med And Then's fina sångröst blir resultatet fantastiskt.

JULIA VERO (DJ)
Julia Vero, eller Jula Boman som hon egentligen heter, har du kanske tidigare sett som sångerska i indierockbandet The Federales. Nu har hon gått solo under namnet Julia Vero och ni som har sett henne live under sommaren vet lika väl som vi att hon har något stort på gång. Vi är rätt säkra på att Julia Vero kommer bli sveriges nästa popexport och vi väntar otåligt på första singeln. Denna kväll spelar hon sin favoritmusik i baren!

EMERENTIA LEIFSDOTTER LUND (DJ)
Jobbar till vardags på P3 i Göteborg, men försöker spela skivor så mycket som hon bara kan, för musik, det är ju så väldans roligt! Hon lever under devisen not guilty only pleasure och spelar det hon gillar. Allt från Heart och Pugh Rogefeldt blandat med Le Sport och Axel Boman.

WWYLN (DJ)
På stora golvet denna afton är det WWYLN som styr, och då kan du räkna med att höra Joy Division eller Notorious B.I.G lika självklart som du kommer att finna dig själv hoppa runt till Jackson 5 eller öronbedövande skrammelindie. Musiken du älskar, musiken du glömt och musiken du hatar att du älskar i en blandning du inte hört förut!

Spelschema

23:00 Sameblod

Sameblod består av Frederick Rundqvist och Mickael Mattisson. 2012 släppte gruppen sin debutplatta "Braided Memos", där man får njuta av deras fina elektroniska harmonier. I maj 2013 kommer uppföljaren, EP:n Swoon.

22:10 Hyper Heart

Hyper Heart bildades hösten 2011. Bandet har tidigare släppt singlarna Eris, Fill Me Up, och ICU/Rise To A Fall.

21:30 And Then

And Then har på senaste dykt upp med bl.a. Adrian Lux, Kristian Anttila och Lucas Nord, både som låtskrivare och sångerska. När hon kör solo väljer hon däremot en helt annan riktning och lämnar det elektroniska hemma.