https://debaser.se/kalender/9638/ Debaser Medis 2012-10-26 2012-10-26
Klubb
Datumet har passerat
Brodinski + Monsieur Monsieur
Fre 26 OktMedis, stora scenen

Brodinski + Monsieur Monsieur

Le Plus!

Fre 26 Okt 19-03 medis, stora scenen 20 år

Brodinski + Monsieur Monsieur

Bromance Party

Äntligen dags att sätta igång klubbhösten efter sommarens festivaler. Denna gången blir det franskt gånger två på Le Plus och vad passar egentligen bättre. Brodinski och Monsieur Monsieur gästar oss på scenen denna kväll i ett äkta Bromance Party, det första i Sverige.

Denna kväll har vi också en värvning till Le Plus i Magnus Olsson, grundare och chefredaktör för Festivalrykten.se som från och med nu kommer vara en del av klubben vilket vi är sjukt glada över då han är en av de bästa på ny musik i landet. För att följa kvällens tema lovar vi att bjuda på extra mycket franskt elektroniskt.

Brodinski är ett utav de stora namnen på klubbscenerna runtom i Europa. Och kärleken ligger verkligen i luften då Brodinski kommer in på området musik. Oavsett om det gäller att skapa, spela, hitta eller promota musik så handlar det alltid om L-U-V. En dansbomb värd att uppleva. Först ut är talangfulla duon Monsiuer Monsieur som även de kommer från Reims, naturligtvis. Deras DJ-set är inget annat än trollbindande, en unik stil, ett unikt sound.

Kort sagt: "It’s going to be a fine romance", som Frank Sinatra brukade säga. A fine bromance, är vad det här är!

“Brodinski is the most exciting dj and producer to explode onto the scene in recent years.” - (UK) ANNIE MAC, BBC1.

Spelschema

00:00 Brodinski (FR)

Brodinski kommer från Frankrike. Första singel "Bad Runner" hyllades av bland andra Soulwax, Tiga, A-trak och Erol Alkan redan innan den släpptes. Brodinski har sedan succén med singeln gjort remixer åt bland andra Klaxons, Das Pop, Bonde de Role och Adam Sky för att nämna några.

23:00 Monsieur Monsieur (FR)

DJ-duon Monsieur Monsieur kommer från Reims och är signade till Bromance Records.