Debaser Pontonen!

Som vi har längtat och kämpat för att få till detta! Vi kommer servera sommarklassiker i både mat och dryckesväg med bästa musiken i högtalarna och ett oslagbart solläge! 

Ni hittar 3-rätters lunch/middag, snacks och tilltugg, drinkar, öl, vin, kaffe och King Scoopaglass! Det går ej att beställa bord utan vi har endast drop in! Det finns 170 sittplatser.

Take away. 
De som vill ta med sig nåt ut i parken hittar take away i form av kaffe, King Scoopa glass, sallader och wraps samt övrig alkoholfri dryck! Take away serveras från bardelen närmast landgången. (Take away går för övrigt även att få på hela menyn till 15% rabatt inne på Calexico’s.)

King Scoopa! 
Vi är så glada att vi får presentera Stockholms glassmästare som råkar vara så local som bara tänkas kan! King Scoopa kommer leverera glass efter feeling så vi får se vad för sorter under sommarens gång! Vi är lugna för att de kommer vara genialiska och briljanta varenda en. #supportyourlocal   

Vi längtar till premiären direkt efter Midsommar och hoppas få hänga med er många timmar resten av sommaren. Varmt välkomna önskar ett överladdad Team Debaser! 

Öppettider

Från och med den 22 juni lägger vi ut landgången och välkomnar er ombord på Debaser Pontonen alla dagar vädret tillåter från kl 12-24!