DEN SISTA DAGEN OCH KVÄLLEN FÖR SÄSONGEN VAR DEN 31 AUG. VI ÅTERKOMMER IGEN KRING VALBORG 2022. STORT OCH VARMT TACK TILL ALLA GÄSTER, ARITSTER, DJS OCH PERSONAL FÖR EN UNDERBARA SOMMAR!

Meny 2021.

Precis som i fjol hittar du mat vi tycker passar att äta vid vattnet en svensk vår och sommar. Tänk vällagade klassiker, burgare, sallader, grillat och du är med. Spana in menyn och se om du håller med oss.

Vi är KRAV-märkta och jobbar med 100% ekologiska produkter gällande mejeriprodukter och ägg, delvis ekologiska grönsaker och enbart svenskt kött. Vårt kaffe och the kommer från närprocucerande Arvid Nordkvist och är ekologiskt. Även våra husviner och husölen är 100% ekologiska. Vi stödjer hållbart fiske och köper fisk från Gårdsfisk samt andra hållbara fiskleverantörer. Sedan årsskiftet jobbar vi med fantastiska Klimato som hjälper oss få ner våra klimatutsläpp genom att mäta koldioxidutsläpp per maträtt och följa utsläppsutvecklingen jämfört mot tidigare perioder. Detta är oerhört viktigt med tanke på att livsmedelsproduktionen står för 20-25% av världens totala koldioxidsutsläpp. Som gäst kan du se vilken utsläppsvikt våra olika rätter har och om du så önskar väga in det när du väljer vad du vill äta. Vissa utsläppstunga rätter kommer vi ta ut en extra kostnad för och föra vidare till Solvatten, som klimatkompensation.

Take away.
De som vill ta med sig nåt ut i Tantolunden kommer att hitta take away i form av vår egentillverkade ekologiska glass och allt övrigt på menyn tillsammans med kaffe och övrig alkoholfri dryck. Take away serveras från bardelen närmast landgången. Take away går för övrigt även att få på hela menyn till 15% rabatt inne på Calexico’s.

Glass! 

I år tillverkar vi vår egen glass och sorbet, och utbudet kommer variera under sommarens gång. Just nu har vi en kokossorbet och glassarna är citron/vanilj, choklad/kola och lakrits. Glassarna är tillverkade av svensk ekologisk kravmärkt grädde, mjölk och ägg. Vi har även en blåbärsyoghurtglass, även den ekologisk.

DJs och LIVEMUSIK!

Under juli månad spelar DJS och vi bjuder på inte mindre än nio livespelningar under sommaren. Se kalendariet!  

Varmt välkomna önskar ett överladdat Team Debaser

Öppettider

STÄNGT FÖR SÄSONGEN, ÖPPNAR KRING VALBORG 2022