Vilken första sommar vi fick!! Det har verkligen varit en dröm som äntligen blev sann, och nu kan vi knapp bärga oss inför april 2021 då vi kommer öppna med nya väderskydd i form av förstärkta markiser, genomskinliga vindskydd på långsidorna och värmare på matavdelningen. Vi hoppas såklart också att trängselrestriktionerna är ett minne blott vid det laget och ser fram emot barmingel grande.

Det går ej att beställa bord utan vi har endast drop in. Om det är kö till matborden är det bara att sätta upp sig på väntelistan och ta en drink i baren så länge.

Take away. 
De som vill ta med sig nåt ut i Tantolunden kommer att hitta take away i form av King Scoopa glass, sallader , wraps samt kaffe och övrig alkoholfri dryck. Take away serveras från bardelen närmast landgången. (Take away går för övrigt även att få på hela menyn till 15% rabatt inne på Calexico’s.)

King Scoopa! 
Vi är så glada att vi får presentera Stockholms glassmästare som råkar vara så local som bara tänkas kan! King Scoopa kommer leverera glass efter feeling så vi får se vad för sorter under sommarens gång! Vi är lugna för att de kommer vara genialiska och briljanta varenda en. Precis som de var i somras. #supportyourlocal   

Varmt välkomna tillbaka i april 2021 önskar ett överladdat Team Debaser! 

Öppettider

I slutspurten har vi öppet från 15 på vardagar och 12 på helgen alla dagar vädret tillåter. 5 sep är sista dagen för denna säsong!