DEBASER SOMMARSTÄLLET 17 april – 6 september.

Malmö’s veranda, svettiga dansgolv, lummiga trädgård och stället där du möter nya och gamla vänner på den här sommaren. Vi har öppet onsdag till lördag och fyra fantastiska klubbar gästar oss varje vecka!

Våra bartenders blandar drinkar och fixar gärna din favoritdrink om du ber dom, eller kanske vill du bli överraskad med något helt nytt? Tips: vår strawberry daiquiri svalkar underbart en varm sommarkväll under bar himmel.

Vi finns på instagram och twitter under “debasermalmo” och alla veckans evenemang hittar du på Debaser Sommarställets facebooksida.

Läs nu mer om alla våra klubbar här nedanför, hitta din favorit eller gå på allihop! Vi ses på dangolvet eller under trädkronorna!

ONSDAGAR

SYRRAN

Syrran är en dj­baserad klubb där musiken och atmosfären står i fokus. På onsdagar kommer basen och det tropiska förena Debasers båda dansgolv och röra sig mellan varmt och mörkt som en djungel, till flirtigt och poppin´ som en ljus, svensk sommarnatt…
Syrran presenteras av Vanessa Marko aka Neyney, Eka Scratch och Johanna Ritscher ­ tre av de tyngsta DJs inom kollektivet Femtastic. Femtastic är ett kollektiv för kvinnor inom urban musik som verkar för en strukturell förändring av en mansdominerad musik­ och kulturbransch. De kommer tillsammans skapa en plattform för klubb­ och musikälskare som vill mötas över gränser.

TORSDAGAR

DAYS OF OUR LIVES

Days of our lives = det du kommer prata om resten av året. Eller för tusan, resten av livet! Varje torsdag fyller Sofie, Matilda och Fanny lokalerna med lika mycket bra pop/indie/elektroniskt, som skönt häng, spännande aktiviteter och överraskande teman. Vi lovar att bjuda på de främsta, roligaste och ibland mest oväntade skivryttarna i form av såväl etablerade DJs som Malmö­profiler. Tröttnar du på att dansa dig svettig eller hångla i mörka vrår så kan du enkelt pausa med att spela ett nostalgiskt parti kula, jamen du vet skolgårdsvarianten! Like sand through the kulbana, these are the Days of our lives.

FREDAGAR

GOT GAME

Got Game­kollektivet är ett gäng dj:s och klubbarrangörer som alla riktar in sig på den bästa urbana basmusiken internet har att erbjuda. Tillsammans kommer dom att göra nätterna mellan fredag och lördag till sommarens mest magiska genom att blanda rap och rnb med nyare basgenrer och electronica. Varje vecka dyker dom upp i nya konstellationer, med nya idéer och med ny musik, precis som sig bör när Malmös i särklass fetaste laguppställning håller i trådarna.

Got Game:
Lautaro Cubilla (Pe$o Playas)
Karolina Pistolina (Kiloton)
DJ Wilsson (Based2Dark)
Niklas Michin (Notion Classic ­ Radio AF)
Johanna Nilsson (Kontxt, Mad i Malmö)
Patrick Zalas (Guldkusten)
Sigge Falk (Stance)
Ballin’ Wallin’ (Hamburgarens Vänner, Laffy Taffy)
Choys (Beat Nest)

LÖRDAGAR

IVER

Det som får fötterna att stampa och hjärtat att dunka. Under hela sommaren kommer lördagar på Debaser att handla om kärleken till dans. I skymningen värmer Frida Fralk (Tjejrejv) upp uteserveringen med dansanta melodier och lockande bas som gör det svårt att vara still. Där inne höjer passionerade dj’s temperaturen när de delar med sig av sina bästa traxx inom dansant, elektronisk musik. Det vankas allt från kärleksfull house, disco och indie dance till galna bongotrummor och studsande tech house. Kom som du är eller i din snyggaste outfit, ensam eller med alla du känner! Det som förenar oss är ljudvågorna som pumpar rakt in i hjärtat.

DEBASER SOMMARSTÄLLET ÖPPET ONSDAG-LÖRDAG 21:00 – 03:00 HELA SOMMAREN ÅLDERSGRÄNS: 20 ÅR.
GRATIS INTRÄDE ONS-TOR. FRE-LÖR FRI ENTRÉ TILL 23 SEDAN 80 KR. MED RESERVATION FÖR HELGDAGAR.