https://debaser.se/kalender/10529/ Debaser Malmö 2013-06-26 2013-06-26
Klubb
Datumet har passerat
Herr Hoffert [Balaklava Klūb] presenterar: CRASH NOMADA!
2013-06-26Malmö, inne

Herr Hoffert [Balaklava Klūb] presenterar: CRASH NOMADA!

Ons 26 Jun Inne: 22-03
Ute: 19-03
malmö, inne 20 år

Herr Hoffert [Balaklava Klūb] presenterar: CRASH NOMADA!

DJ's: Herr Hoffert | DJ Vittra

Herr Hoffert [Balaklava Klūb] presenterar, CRASH NOMADA!

Crash Nomada är ett internationellt folkpunkband baserat i Stockholm. Med sin unika blandning av dansant folk- och världsmusik laddad med elektrisk punkenergi, har de många gånger hyllats som ett av Sveriges bästa liveband.

Utan att någonsin tappa enkelheten, råheten och de dansanta klubbvibbarna, skapar Crash Nomada unik, experimentell och genreöverskridande global folkpunk. Med en kavalkad av influenser från Nordafrika, Mellanöstern och Skandinavien – och förstås en rejäl dos klassisk punkrock – axlar de en musikalisk tradition i samma anda som exempelvis Mano Negra, The Clash och Gogol Bordello.

Dessutom bjuder DJ Herr Hoffert [BALAKLAVA KLŪB] på tokdans, hångelpepp och östlig dekadens. Svart Katt Vit Katt möter Goodbye Lenin. Dunket från en illegal källare i Ljubljana blandat med stridssången från åttio cirkuspirater som väller ut ur en karavan på väg till Bukarest.

Dieseldoftande balkandisco, galen gypsypop och svettig sovietabilly. Intensivare kan ett dansgolv helt enkelt inte bli. Femtakt, sjutakt... danssteg som dessa finns annars bara på andra sidan Donau!

PÃ¥ uteserveringen: DJ Vittra!
Vittra kanaliserar radiofrekvenser ur olagliga kabaréer och cirkusfester – det dansanta oljudet av kulturkrockar på ett tivoli.

Spelschema

22:30 Crash Nomada