https://debaser.se/kalender/20377/ Debaser Strand 2018-10-13 2018-10-13
Klubb
Datumet har passerat
Garageland | Hater | KC BABY
Lör 13 OktStrand, stora scenen

Garageland | Hater | KC BABY

Lör 13 Okt 20-03
Live börjar ca. kl.22
strand, stora scenen 20 år

Garageland | Hater | KC BABY

Hater tar sin drömska indiepop till Stockholm.

Få svenska band förvaltar arvet från klassisk indiepop på samma lysande sätt som Malmös Hater. De klassiska influenserna blandas ut med influenser från samtida indieälsklingar som Alvvays och Makthaverskan och resultatet blir drömsk popmusik som det inte går att värja sig emot. När debutalbumet släpptes förra året så hyllades det av i stort sett alla, från svenska musikbloggar till internationella medier. Gorilla vs Bear skrev om Caroline Landahls "achingly bittersweet vocals" och Stereogum prisade bandets "gorgeous melancholy" och utsåg Hater till ett av 2017 bästa nya band. Nu är uppföljaren på gång, i september släpps albumet Siesta på Fire Records. Nu släpps det första smakprovet från albumet, den skimrande singeln It's So Easy.

KC BABY
Det lilla bandet med de stora känslorna. De spelar synt, sampler, gitarr och sjunger på svenska. Musiken är melodiös och enkel passivt-aggressiv electrovispop. Trots att de bara funnits cirka åtta månader har de redan hunnit spela in en skiva med Christian Gabel som producent i Studio Cobra. Conny Nimmersjö är mest känd som gitarrist i Bob Hund och Kajsa Magnarsson som internationellt anlitad ljudkonstnär. Men nu är de alltså KC BABY och allt gammalt är glömt (för stunden). 12/10 släpps KC Babys debutalbum och dagen efter intar duon Debaser. 

Garageland
Garageland startade som klubb hösten 2016 och har sedan dess levererat spelningar med bl.a. Vånna Inget, Agent Blå, The Hanged Man, Moon City Boys och en massa andra fantastiska band. Vi gillar indie, postpunk, punk, skramlig rock och stökig pop. Numera håller de enbart till på Debaser.