https://debaser.se/kalender/22639/ Debaser Strand 2019-12-14 2019-12-14
Klubb
Datumet har passerat
The Baboon Show | Middle Management | DJ Räven
2019-12-14Strand, stora scenen

The Baboon Show | Middle Management | DJ Räven

Lör 14 Dec Kl 19-03
Live ca kl 21
strand, stora scenen 20 år (18 år på förköp)
Evenemang på Facebook.

The Baboon Show | Middle Management | DJ Räven

Bandet är ett av landets absolut fränaste liveakter och bjuder alltid på en svettig och galen show när de turnerar flitigt ute i världen med sin hyperenergiska punkrock'n'roll.

The Baboon Shows Sverigespelningar blir alltmer sällsynta, men i december gör de på allmän begäran, en exklusiv spelning på Debaser Strand.

Deras senaste album Radio Rebelde, som är producerat av Pelle Gunnerfeldt (The Hives, Randy, m.fl.), är bandets nionde studioalbum. Bandet är ett av landets absolut fränaste liveakter och bjuder alltid på en svettig och galen show när de turnerar flitigt ute i världen med sin hyperenergiska punkrock'n'roll.


Middle Management
Middle Management historia är kort och enkel. Nicholaus Arson (The Hives) är trött på att knalla runt med låtar skramlandes som lösa mynt i sina byxfickor och ringer upp Tony Johansson, Fredrik Eriksson, Johannes Borgström och Jouni Haapala (Fas 3) för att fråga om han kan växla in sina småmynt till mer användbara valörer i deras punkbandsväxlingskontor. Allt i glada vänners lag. Ett jakande svar senare och projektet är igång och repar. Bandet scendebuterar på Kuba 2017 och är nu redo att för andra gången äntra en svensk scen. Och det är före vännerna i The Baboon Show på Debaser Strand lördag 14 december. Var där för fan!