https://debaser.se/kalender/23509/ Debaser Strand 2021-11-20 2021-11-20
Klubb
Fuzz Festival #2 (Dag 2)
Lör 20 NovStrand, stora scenen

Fuzz Festival #2 (Dag 2)

KÖP BILJETT

Köp biljett via Tickster.

695 kr + förköpsavgift. Biljetten gäller för båda dagarna. Finns hos Tickster, Bengans, Sound Pollution, Record Hunter, Kulturhuset/Kulturdirekt.

Lör 20 Nov Bar Brooklyn öppnar 15.00
Debaser Strand dörrar kl 18.30
Biljetter till Fuzzfest #2 2020 gäller även till det här nya datumet
strand, stora scenen 20 år (18 år på förköp)
Evenemang på Facebook.
hard rock psychedelic rock sludge metal

Fuzz Festival #2 (Dag 2)

Vår favoritfestival är tillbaka, nu dubbelt så lång!

Truckfighters presenterar:
Fuzz Festival #2
Fredag den 19:e och Lördagen den 20:a November 2021  Debaser Strand & Bar Brooklyn

Vi är mycket stolta och glada att för andra året i rad kunna presentera en för Sverige unik minifestival. Efter en succéartad första upplaga 2019 utökas festivalen till två 'fuzz' fyllda dagar.
Efter åratal av turnérande, och efter år av spelningar världen över, tar killarna i Truckfighters, skivbolagsbossarna bakom Fuzzorama Records, hem deras absoluta favoritkoncept till stan igen: En fuzz/stonerrock-festival i klubbmiljö.

Musikstilen fuzz/stonerrock, kan beskrivas som tung svängig rock/metal. Det är en subgenre som har växt något enormt över världen de senaste åren. Sverige är inget undantag, även om banden ofta inte får så mycket press.

Sveriges första renodlade klubbfestival i genren ska givetvis husera i lokalen som mer än något annat förknippas med livemusik i Stockholm: Debaser Strand, med tillhörande Bar Brooklyn! 

Detta andra år blir Fuzz Festival en fullspäckad tvådagarsfestival med livemusik hela kvällarna ändra fram till midnatt, och efterfest DJ till 03:00.

Festivalen kommer uteslutande att boka band som spelar tung rock, det som brukar kallas fuzz eller stoner eller helt enkelt “70-talsbaserad hårdrock”.

Truckfighters gör givetvis en egen spelning under kvällen, och har handplockat övriga band. Vi lovar att alla band är bra! :)

LINEUP (ca 10 akter tillkommer)
Truckfighters 
Lowrider
Asteroid
Firestone
Swan Valley Heights (Tyskland)
Elden