https://debaser.se/kalender/23987/ Debaser Strand 2022-04-10 2022-04-10
Klubb
Emotional Oranges
Sön 10 AprStrand, stora scenen

Emotional Oranges

KÖP BILJETT

Köp biljett via Tickster.

250 kr + förköpsavgift. Biljetter finns hos Tickster, Bengans, Sound Pollution, Record Hunter, Kulturhuset/Kulturdirekt.

Sön 10 Apr Dörrar: 18.30 strand, stora scenen 18 år (13+ i sällskap av egen förälder eller vuxen av domstol utnämnd vårdnadshavare)

Emotional Oranges

Du inte missa mystiska Emotional Oranges när de kommer till Debaser

Den superhajpade LA-duon följer endast en användare på Instagram och det är Sade. Att de valt en av musikhistoriens mest hemliga artister är ingen slump för likt Sade så önskar Emotional Oranges sig en musikkarriär befriad från kändisskapets baksidor. Om de anonyma personerna bakom Emotional Oranges vet vi inte mycket mer än att de kallar sig A (tidigare ljudtekniker till Drake) och V (tidigare sångpedagog till Adele) och att de träffades på en Bat mitzva 2017. Det vi däremot vet är att de tillsammans gör sexig, rökig och somrig R&B som vittnar om en stark kärlek till 90-tals storheter som Erykah Badu och Lauryn Hill. Den själfullt renodlade musiken osar av sensualism och ibland känns det nästan som att tjuvlyssna på en intim konversation mellan A och V.


2019 släppte Emotional Oranges sitt debutalbum ’The Juice: Vol. I’ och uppföljaren ’The Juice: Vol. II’ – båda en stor framgång bland kritiker såväl som lyssnarna. Duon stannade dock inte upp och redan 2020 började nya singlar släppas, något som utmynnade i det tredje hyllade projektet ’Juicebox’ tidigare i år. En skiva där A och V släpper in fler röster i form av gäster som THEY, Vince Staples och Yendry. Kanske tillhör du redan ’citrus squad’ som deras fans kallar sig? Oavsett så vill du inte missa mystiska Emotional Oranges när de kommer till Debaser den 10 april.