https://debaser.se/kalender/24313/ Debaser Strand 2021-10-22 2021-10-22
Klubb
Datumet har passerat
Bokrelease JS Axell Mörkt Land / Live: The Janitors, Memoria & Majestoluxe
Fre 22 OktStrand, bar brooklyn

Bokrelease JS Axell Mörkt Land / Live: The Janitors, Memoria & MajestoluxeFre 22 Okt 18-03 Bar Brooklyn strand, bar brooklyn
Evenemang på Facebook.

Bokrelease JS Axell Mörkt Land / Live: The Janitors, Memoria & Majestoluxe

J.S. Axell släpper i dagarna den andra delen, ”Mörkt Land”, i sin dystopiska serie – som inleddes med ”Mörk Stad” – om en smitta som sprider sig runt världen och för den mot sin undergång.

Vi fyrar av boksläppet med en becksvart partykväll. J.S. Axell finns självklart på plats med böcker för försäljning och signering och eventuella frågor om undergången. På scen bjuder vi på The Janitors, Memoria och Majestoluxe, och i djbåset står Stay Sisters (Henric de la Cour och Johnny Nattsjö).

THE JANITORS
Sveriges överlägset mest melankoliska fuzzstökare och med över tio år på nacken har de vuxit fram till en av de absolut grymmaste liveakter du kan tänkas att ställas framför. Den här kvällen laddar de upp inför en kommande Englandssväng med sin första Stockholmsspelning i höst. Missa inte - Kom och bli totalt överkörd!

MEMORIA
Det melodiösa dunkel som Tess de la Cour skapar med sitt Memoria är helt enkelt omöjligt att värja sig från. Darkwave som kryper in under huden och stannar kvar i hjärtat. Memoria är just nu singelaktuella med ”Along The Sea” där Nicklas Stenemo från Kite gästar på sång.

MAJESTOLUXE
Majestoluxe gör musik med ena foten i åttiotalsindustri och EBM, och andra foten i smutsig techno och elektronisk konstmusik. Efter två väl mottagna album på Kess Kill records släpptes tidigare i år mördarballaden A Conspiracy of Ravens på 7" av åtåmåtån records. På kvällens event levererar Majestoluxe betongdammiga rytmer och rostskadade basgångar.


DJs: STAY SISTERS
DJ-duon Henric de la Cour och Johnny Nattsjö korsade sina väger med klubbarna Stay Shorline och Darkroom, och resultatet STAY SISTERS blev en blandning av postpunk, darkpop, darkwave, goth och indie-dängor i gränslandet mellan svart skinnpajsmörker och slitet jeansjacksparty!