https://debaser.se/kalender/24727/ Debaser Strand 2023-05-09 2023-05-09
Klubb
Ziggy Alberts
2023-05-09Strand, stora scenen

Ziggy Alberts

KÖP BILJETT

Köp biljett via Tickster.

325 kr + förköpsavgift. Biljetter finns hos Tickster, Bengans, Sound Pollution, Record Hunter, Kulturhuset/Kulturdirekt.

Tis 9 Maj Insläpp: 18.30 strand, stora scenen 18 år (13+ i sällskap av egen förälder eller vuxen av domstol utnämnd vårdnadshavare)
Evenemang på Facebook.

Ziggy Alberts

Singer/songwritern och författaren vars jordnära anslag och anspråkslösa gräsrotsperspektiv har gjort honom till ett fenomen med publik över hela världen

Ziggy Alberts återvänder till Europa! Det är första gången som den australiensiske singer/songwriter-favoriten kommer hit sen 2019. 9 maj kommer han till Debaser.

Ziggy Alberts har etablerat sig som en av Australiens ledande independentartister. Han är singer/songwritern och författaren vars jordnära anslag och anspråkslösa gräsrotsperspektiv har gjort honom till ett fenomen med publik över hela världen.

Som grundare av skivbolaget Commonfolk Records och bokförlaget Common Publishing har Ziggy skaffat sig den unika positionen att kunna skapa och berätta sina historier helt på egnavillkor. Nu är han aktuell med sitt sjätte studioalbum ”DANCING IN THE DARK” och med det på repertoaren återvänder han till Stockholm för en efterlängtade konsert i maj.

Konserten arrangeras av FKP Scorpio.