https://debaser.se/kalender/25286/ Debaser Strand 2023-05-13 2023-05-13
Klubb
St. Jimi Sebastian Cricket Club | Great Park Avenue
2023-05-13Strand, bar brooklyn

St. Jimi Sebastian Cricket Club | Great Park Avenue

KÖP BILJETT

Köp biljett via Tickster.

180 kr + serviceavgift. Biljetter finns hos Tickster, Bengans, Sound Pollution, Record Hunter, Kulturhuset/Kulturdirekt.

Lör 13 Maj Bar Brooklyn öppnar 17.00
Konsertstart ca 20.00
strand, bar brooklyn 20 år (18 år med förköpsbiljett)

St. Jimi Sebastian Cricket Club | Great Park Avenue

The Clash möter Pink Floyd

St. Jimi Sebastian Cricket Club är ett svenskt projekt som beskrivits som arbetarklassindie och en spännande mix av storheter som The Jam och Pink Floyd.
Bandet drivs av Jimi Sebastian, uppvuxen i Sverige men med en engelsk pappa vilket speglar av sig i både musik och text där det socialrealistiska narrativet ofta får en framträdande roll. Bandet har ännu inte nått de stora massorna, men växer konstant och är av vissa ansett som en av landets bästa och mest underhållande liveakter. 

Senast bandet var på besök på Bar Brooklyn var det helt utsålt så vänta inte med att säkra din biljett!

Support: Great Park Avenue

Tankarna leds kanske inledningsvis till den brittiska musikscenen och det är troligtvis där de hämtar mycket av sin inspiration, möjligtvis genom bl.a konsumerandet av generiska brittiska kultfilmer (Quadrophenia, Trainspotting, 24 Hour Party People) ochförhoppningsvis genom konsumerandet av brittisk husmanskost (Full English Breakfast, Fish n’ Chips, Te). 

Great Park Avenue debuterade med en EP innan sommaren och borrar sig nu ivrigt djupare och djupare ner i något de inte tidigare visste fanns.