https://debaser.se/kalender/25826/ Debaser Strand 2023-11-28 2023-11-28
Klubb
Datumet har passerat
Ash + The Subways
2023-11-28Strand, stora scenen

Ash + The Subways

Tis 28 Nov Insläpp: 18.30
The Subways 19:00
ASH 20:35
strand, stora scenen 18 år (13 år i målsmans sällskap)

Ash + The Subways

Ash och The Subways gör gemensam spelning på Debaser i höst!

VIKTIG INFORMATION GÄLLANDE FÖRBUD AV VÄSKOR! Den 1 november införde Polismyndigheten restriktioner mot att ta med väskor till större evenemang. Debaser kommer konsekvent att följa dessa regler och endast tillåta visiterade väskor som är mindre än ett A4-papper Storlek: 15x20 cm. Undantag kommer endast göras för specifika medicinska skäl av personal på plats. Mer information om väskförbudet går att läsa på Polisen.se


Ash! 
Dundertrion från Downpatrick firade avsevärda framgångar under andra halvan av nittiotalet och tidigt nollnolltal med snabbhäftande singlar som Goldinger, Girl From Mars, Kung Fu, Oh Yeah, A Life Less Ordinary och Shining Light. Musiken kombinerade punkenergi, popmelodier, rockattityd och okontrollerade tonårslustar; "the true voice of vibrant youth", som Irish Times formulerade saken. Världserövring, pressrosor, utsålda konsertlokaler samt en hel parad av platina- och guldskivor följde. Förutsättningar får bra drag finns då Ash spelar med The Subways på Debaser 28 november.

The Subways
Genom att sammanföra punkens hårda gitarrer och attityd med popens fängslande melodier och refränger med en touch av britpop lyckades The Subways i sina unga tonår bli en självklar del av brittiska musikscenen. Idag har de mognad till ett mer polerat och erfaret band utan att offra sin personlighet. I år är de tillbaka med det högljudda albumet Uncertain Joys, som blir bandets femte studioalbum och den första fullängdaren på sju år.