https://debaser.se/kalender/25850/ Debaser Strand 2023-12-09 2023-12-09
Klubb
Funky Loffe
2023-12-09Strand, bar brooklyn

Funky Loffe

Inget förköp

150 kr

Lör 9 Dec 23-03 strand, bar brooklyn 20 år (18 år med förköpsbiljett)

Funky Loffe

Disco, Funky och House från hela världen!


VIKTIG INFORMATION GÄLLANDE FÖRBUD AV VÄSKOR! Den 1 november införde Polismyndigheten restriktioner mot att ta med väskor till större evenemang. Debaser kommer konsekvent att följa dessa regler och endast tillåta visiterade väskor som är mindre än ett A4-papper Storlek: 15x20 cm. Undantag kommer endast göras för specifika medicinska skäl av personal på plats. Mer information om väskförbudet går att läsa på Polisen.se

Funky Loffe är en DJ, musikproducent och cratedigger född i Västerås men boende i Stockholm. Han är en av pionjärerna när det kommer till Svensk Rare Groove och har ett dansgolvsfokus på Disco, Funk och House från hela världen.

Han kallas för musikarkeolog och i sina Swedish Grooves-mixar återupptäcker han den svänginga svenska musiken Sverige och världen har glömt bort.

Där kan man höra Samba, Soul, Funk, Disco och även den årliga mixen med Svensk Sommarmusik som har blivit en tradition att lyssna på vid midsommar varje år.

Funky Loffe startade sin DJ-resa i dansvärlden och spelade alla typer av streetdance battles. Sedan des har han gjort sig ett namn i klubbvärlden med sin mix av sällsynta grooves, bortglömda klassiker och nya partystarters. Alltid med en smakfull och unik stil som passar både musiknörden och den spontana dansaren.

Han är också känd för att vara en av de mest populära DJsarna och producenterna inom ballroom culture med sit alias Loffe Beats. Och även om aliasen får det mesta hålls åtskilda, så ibland, när tiden är rätt möts de.


2022 släpptes Funky Loffe sin debut-EP:n som heter Swedish Disco Edits där han remixade 3 bortglömda svenska Disco-pärlor och gjorde dem lämpliga för dagens dansgolv. Hans boogie-remix av svenska pop-sensationen Dina ögon har spelats flitigt på radio och dansgolv överallt.

Du kan även ha hört Funky Loffes musik i annonser för märken som H&M, Gucci, Gareth Pugh, Adidas och Zalando och i TV-program från USA till Ryssland.