https://debaser.se/kalender/26161/ Debaser Strand 2023-11-22 2023-11-22
Klubb
Datumet har passerat
MAX & IGGOR CAVALERA
2023-11-22Strand, stora scenen

MAX & IGGOR CAVALERA

Ons 22 Nov Insläpp: 18.30
Support: 19.30
Max & iggor cavalera 20.30
strand, stora scenen 18 år (13+ i sällskap av egen förälder eller vuxen av domstol utnämnd vårdnadshavare)

MAX & IGGOR CAVALERA

MAX & IGGOR CAVALERA'S MORBID DEVASTATION TOUR

VIKTIG INFORMATION GÄLLANDE FÖRBUD AV VÄSKOR! Den 1 november införde Polismyndigheten restriktioner mot att ta med väskor till större evenemang. Debaser kommer konsekvent att följa dessa regler och endast tillåta visiterade väskor som är mindre än ett A4-papper. Maxstorlek: 21 x 29,7 cm. Detta gäller även väskor ska hängas in i garderoben. Undantag kommer endast göras för specifika medicinska skäl av personal på plats. Mer information om väskförbudet går att läsa på Polisen.se


Max & Iggor Cavalera är ute på turné med ett stopp i Sverige!

Max & Iggor Cavalera's MORBID DEVASTATION TOUR kommer till Sverige och de intar scenen på Debaser Strand i Stockholm den 22 november. Bröderna Max och Iggor Cavalera, brasilianska musikpionjärer, grundade det inflytelserika metalbandet Sepultura på 1980-talet men även Cavalera Conspiracy år 2007. Deras unika rytmiska stil och kreativitet har präglat metalvärlden och inspirerat både fans och andra band. Missa inte chansen att se Max & Iggor Cavalera live!


Biljettsläpp fredag 18 augusti 11:00 via debaser.se

Max Cavalera är en mångsidig musiker och sångare som medgrundade Sepultura 1984. Hans unika growlvocals och gitarrspel definierade Sepulturas sound och ledde till ikoniska album som "Beneath the Remains," "Arise," och "Chaos A.D." Efter att ha lämnat bandet startade han Soulfly, där han fusionerade metal med influenser från världsmusik, hiphop och elektronisk musik. Max har även använt sin musik och sina texter för att kämpa för rättvisa och mänskliga rättigheter. Han har fortsatt sitt musikaliska arv genom band som Killer Be Killed och Cavalera Conspiracy. Det sistnämnda bandet grundade han tillsammans med sin bror Iggor 2007.

Iggor Cavalera är en framstående trummis, erkänd för sin karaktäristiska rytmiska stil. Tillsammans med sin bror Max Cavalera var han med och grundade bandet Sepultura. Hans infusion av brasilianska rytmer och världsmusikinfluenser blev själva kärnan i Sepulturas unika sound. Efter tiden med Sepultura har Iggor fortsatt att förvalta sin musikaliska begåvning genom olika projekt som Cavalera Conspiracy och andra samarbeten, där hans trumtalanger fortsätter att stråla starkt.

Det är med stor spänning och förväntan som vi meddelar att bröderna Max & Iggor Cavalera kommer till Sverige på sin MORBID DEVASTATION TOUR för en spelning på Debaser Strand i Stockholm den 22 november. Denna turné är inte bara en chans för metalfans att uppleva deras musik live, utan också en hyllning till bröderna Cavaleras enastående påverkan på musikvärlden.

Biljettsläpp fredag 18 augusti 11:00 via debaser.se

Pressbiljetter & fotopass
Ansökan om köp av pressbiljett skickas till press@livenation.se. Det är viktigt att du skickar en förfrågan per artist/evenemang och att du i ämnesraden anger vilken artist/evenemang det gäller.

Fotopass-ansökan görs via photorequest.livenation.se (notera att godkänt fotopass inte gäller som biljett).
Med reservation för eventuella ändringar. Senast uppdaterad information om våra evenemang hittar du alltid på livenation.se.