https://debaser.se/kalender/26204/ Debaser Strand 2024-01-05 2024-01-05
Klubb
Spela Håkan! 2 dagarsfesten!
2024-01-05Strand, stora scenen

Spela Håkan! 2 dagarsfesten!

KÖP BILJETT

Köp biljett via Tickster.

1 dag: 160 kr + serviceavgift. 2 dagar: 300 kr + serviceavgift.

Fre 5 Jan 22-03 strand, stora scenen 20 år (18 år med förköpsbiljett)

Spela Håkan! 2 dagarsfesten!

Den euforiska hyllningsfesten till Sveriges bästa Håkan Hellström är tillbaka!

VIKTIG INFORMATION GÄLLANDE FÖRBUD AV VÄSKOR! Den 1 november införde Polismyndigheten restriktioner mot att ta med väskor till större evenemang. Debaser kommer konsekvent att följa dessa regler och endast tillåta visiterade väskor som är mindre än ett A4-papper Storlek: 15x20 cm. Undantag kommer endast göras för specifika medicinska skäl av personal på plats. Mer information om väskförbudet går att läsa på Polisen.se

SOM vi har längtat och ni har frågat! Nu kan vi äntligen meddela att Spela Håkan! är tillbaka på Debaser! Den euforiska hyllningsfesten till Sveriges bästa Håkan Hellström där vi dansar, sjunger och spelar 100% Håkan Hellström!

Med en så efterlängtad återkomst vill vi såklart slå på stort, så det blir en 2 dagars-fest med två unika kvällar. Redan nu kan vi avslöja att det kommer bli liveakter, karaoke och Håkan-kören Stockholm kommer att vara på plats. Och såklart kommer det va dans dans dans!

Värd för kvällen är ingen annan än Skräddaren med vänner. Michael Schröder och hans polare missar inga Håkan-spelningar. När han inte sjunger längst fram i kravallstaketet är det som Skräddaren. Räkna med att Skräddaren kommer spela era favoritlåtar i DJ-båset och kanske bjuder på någon egen sång!


Förköp och biljettinformation: 
Förköp: 1 dag: 160 kr + serviceavgift. Förköp 2 dagar: 300 kr + serviceavgift. Biljetter kommer att säljas i entrén under hela kvällen. 1 dag: 185 kr

Fler överraskningar och DJs presenteras löpande...