https://debaser.se/kalender/26410/ Debaser Strand 2024-02-23 2024-02-23
Klubb
Jackie Mere
2024-02-23Strand, bar brooklyn

Jackie Mere

KÖP BILJETT

Köp biljett via Tickster.

220 kr + förköpsavgift. Biljetter finns hos Tickster, Bengans, Sound Pollution, Record Hunter, Kulturhuset/Kulturdirekt.

Fre 23 Feb 17.00 Bar Brooklyn öppnar för bar och middagsgäster
strand, bar brooklyn 20 år (18 år på förköp)

Jackie Mere

Jackie Mere släpper debutalbum och åker på turné!VIKTIG INFORMATION GÄLLANDE FÖRBUD AV VÄSKOR! Den 1 november införde Polismyndigheten restriktioner mot att ta med väskor till större evenemang. Debaser kommer konsekvent att följa dessa regler och endast tillåta visiterade väskor som är mindre än ett A4-papper Storlek: 15x20 cm. Undantag kommer endast göras för specifika medicinska skäl av personal på plats. Mer information om väskförbudet går att läsa på Polisen.se

Jackie Mere har snabbt gjort sig ett namn på den svenska musikscenen med sina hjärtskärande texter och unika musikaliska uttryck. Hennes första singel "It Ain't Me," som släpptes i februari, blev snabbt en radiopärla och banade vägen för hennes framgångsrika debutår. Idag släpps hennes fulländade debutalbum ”Everything’s Conditional”. 

Efter den inledande framgången följde Jackie upp med en efterlängtad EP under sommaren, som fortsatte att imponera på både fans och kritiker. Hon fick äran att vara förband åt den svenska musikikonen Veronica Maggio i Stockholm och uppträdde på det prestigefyllda evenemanget Brilliant Minds. Jackie gjorde sin TV-debut på "Allsång på Skansen" i somras och blev hyllad av Göteborgs-Posten och Aftonbladet som årets nykomling. Hennes autentiska och känslosamma låtar har imponerat på stora musikkritiker och gett henne en plats i rampljuset som en av de mest spännande nya artisterna i Sverige. 

Nu släpper hon debutalbumet "Everything's Conditional", med vilket det är tydligt att hennes musikaliska resa bara har börjat. En resa som i februari tar henne på en liten Sverigeturné till tre städer och tre klassiska spelställen – Debaser i Stockholm, Plan B i Malmö och hennes hemstad Göteborgs konsertinstitution Pustervik.

”Redo för jättepublik med tidlöst soulsound” – Jan Gradvall, Di, 4 av 5 
”... bör bli det mest älskvärda genombrottet på länge.” – Johan Lindqvist, GP, 4 av 5