https://debaser.se/kalender/26477/ Debaser Strand 2024-02-03 2024-02-03
Klubb
Datumet har passerat
Xorsist | Disguised Malignance
2024-02-03Strand, bar brooklyn

Xorsist | Disguised Malignance

Lör 3 Feb Dörrar: 17:00
Disguised Malignance 20.00
Xorsist 21.00
strand, bar brooklyn 20 år (18 år med förköpsbiljett)

Xorsist | Disguised Malignance

Xorsist återvänder för att göra sin första fullängds-spelning efter att albumet The Somber Steps To Serenity släpptes!
VIKTIG INFORMATION GÄLLANDE FÖRBUD AV VÄSKOR! Den 1 november införde Polismyndigheten restriktioner mot att ta med väskor till större evenemang. Debaser kommer konsekvent att följa dessa regler och endast tillåta visiterade väskor som är mindre än ett A4-papper. Undantag kommer endast göras för specifika medicinska skäl av personal på plats. Mer information om väskförbudet går att läsa på Polisen.se

Xorsist återvänder för att göra sin första fullängds-spelning efter att albumet The Somber Steps To Serenity släpptes!

XORSIST:
Ett band som knappast kan ha gått någon med en sann fäbless för svensk dödsmetall obemärkt förbi är Xorsist. Skapat av tre Stockholmssöner under pandemin reste sig Xorsist för att påminna den här staden om sitt majestätiska dödsmetall-arv – något som bandet både vurmar för,  inspireras av och tar på största allvar. Detta visar de inte minst genom att låta tungviktaren Tomas Skogsberg på Sunlight Studio producera deras album och pricka in rätt sanningenliga, råa, klassiska sound.
Bandets andra album, fullängdaren ”The Somber Steps To Serenity” släpptes i oktober 2023 och bara någon vecka därpå så var de förband åt Dismember på Debaser. Det var en kort men vansinnigt bra spelning av Xorsist. Den blev omtalad och väckte intresse såväl som mersmak hos många nya lyssnare, därför är vi jäkligt glada att få välkomna dem tillbaka hit den 3 feburari. Den här gången för att köra ett fullt set!

DISGUISED MALIGNANCE:
Gästar den här kvällen gör även Disguised Malignance, Xorsist’s skivbolagsbröder från Helsingfors. Med blotta två år på nacken har detta band redan hunnit slå rot i dödsmetallscenen på andra sidan Östersjön. Nu är de i full fart med att sprida sitt debutalbum ”Entering The Gateways” till resten av världen och Sverige får den äran att bli spelplats för bandets allra första gig utanför Finland.
Soundet är brutalt, svulstigt och groovy samtidigt som bandets liveframträdanden beskrivs som energiska och atmosfäriska. Vi ser med spänning fram emot Disgusised Malignance’s första Sverige-gig någonsin!

Åldergräns: 18 år
Biljettpris: 135 spänn