https://debaser.se/kalender/5808/ Debaser Medis 2011-05-06 2011-05-06
Klubb
Datumet har passerat
BeardyMan
Fre 6 MajMedis, stora scenen

BeardyMan

Fre 6 Maj 19-03 medis, stora scenen 20 år
Evenemang på Facebook.

BeardyMan

Loaded ♥ Tom Tom Disco + CÉCILE (ita/gomma) / DJ:s TESTAROSSA & PELLE HÖÖK / KLUBB WARRIORS.

Superklubbarna LOADED och TOM TOM DISCO slår danspåsarna ihop och ställer till med enorm dansskiva på Debaser medis. Ingen mindre än världens vildaste (och bästa) human beatbox artist Beardyman flygs in med en uppsättning samplers och effektboxar för en exklusiv show. Vad den snubben gör är ganska svårt att få grepp om och måste definitivt upplevas. Innan dess lirar italienska electrodisco akten CÉCILE från bl.a Gomma rec en uppsättning discobangers på en distad elgura, trummaskiner och lite analogsynthar. Vi har även bjudit in malmöitiska succeklubben WARRIORS att DJa. På stora golvet håller dock residenterna och dansproffsen Richard Testarossa & Pelle Höök låda hela natten med diskotorisk indie, popbangers, hipswing, powerboogie och debaserklassiker!

live: BEARDYMAN (UK)
▬▬▬▬▬▬▬
Engelsmannen Darren Foreman, eller Beardyman som han kallar sig, har blivit ett fenomen över hela världen inom sin alldeles egna genre och på YouTube. Med en unik blandning av konsert, dj-show, stand-up och performance står han helt själv på scenen och på ett unikt sätt skapar ljud som han loopar och samplar live. Med hjälp av sång och helt otroliga beatbox-egenskaper skapar han själv en hel konsertupplevelse med munnen. Fredag den 6 maj står han på Debaser Medis scen!

Efter att två år i rad ha blivit utnämnd till Storbritanniens bästa beatboxare fick han det tredje året, 2008, inte vara med och tävla eftersom så många övriga tävlande vägrat tävla om han var med, med motiveringen att han är oslagbar. Det är han.

Det är svårt att beskriva vad han gör, ännu svårare att beskriva hur han gör det. Det kan låta som en kliché, men detta är verkligen något man bör uppleva live. Man får ett smakprov av vad han kan åstadkomma på hans egen YouTube-kanal:

live: CÉCILE (ITA/GOMMA)
▬▬▬▬▬▬▬

Disco/electro akten Cécile gör sjukt het och peppig dansdisco och till råga på allt så kommer han till Debasers scen för att framföra sina Dj-Anthems live! Till hjälp har han en elgura, lite laptops, synthar och trummaskiner och det kommer definitivt börja brinna i era dansfötter. Cécile kommer från Milano, turnerar runt i halva europa och spelar på ställen som SONAR festivalen, och Trash i London för att nämna några. Han släpper sina alster på etiketten GOMMA och vi är jätteglada över att få hit honom för ett exklusivt och ösigt gig!

WARRIORS

Under våren 2010 etablerades ett nytt koncept på Malmös klubbscen, Warriors – Come Out to Play! av tre veteraner i musikbranschen: J-Ro, lil g.u.d. och Rob Love.

Under dessa heta kvällar fick utvalda dj crews från olika klubbar möta varandra i hårda battles där publiken i slutet av kvällen valde vinnaren. Den enda regeln var att det inte fanns några regler, och varje lag fick fria händer att använda vilken metod som helst för att vinna publikens gunst och i slutändan tituleras Malmös Hetaste Klubb eller Hetaste Butik.

I slutet av 2010 hade ryktet om Warriors – Come Out to Play! spridit sig över hela landet och klubbpubliken i Stockholm såväl som i Köpenhamn ville också uppleva fenomenet. Detta skedde också; efter två bejublade kvällar i Köpenhamn var den danska publiken lyrisk och ytterligare datum är därför planerade för Köpenhamn och Stockholm under sommaren 2011.
Interiören inspireras av en bakgata från filmen Warriors och med fingertoppskänsla kan de få vilket dansgolv som helst att koka av frenesi.