https://debaser.se/kalender/9799/ Debaser Slussen 2012-12-28 2012-12-28
Klubb
Datumet har passerat
Crucified Barbara + Sister
Fre 28 DecSlussen, stora scenen

Crucified Barbara + Sister

Fre 28 Dec 19-03 slussen, stora scenen 20 år

Crucified Barbara + Sister

Djs: Hubbe, Close-Up mfl

Crucified Barbara bestående av Mia Coldheart, Klara Force, Nicki Wicked och Ida Evileye, intar Slussen den 28 December.

Bandet blandar thrash, sleaze och hårdrock och likväl som de har spelat förband till bland andra In Flames, Sepultura, Motörhead, Backyard Babies, Doro m.fl. klarar de sig också mycket bra på egen hand och turnerar flitigt i Europa. De har även besökt Ryssland och Australien och härnäst står Sydamerika på tur.

Bandet bildades 1998 i Stockholm med punken som en viktig del i deras musik, och den är fortfarande närvarande i varje steg de tar i dag, även om de har utvecklats mot en hårdare, tyngre och mer kontrastfylld rock. 2010 kunde man se dem i Melodifestivalen och i maj 2012 släppte de sitt tredje album, ’The Midnight Chase’ i Europa och Japan och i Juli kom den ut i Nordamerika. Albumet är inspelat i Music-A-Matic studion i Göteborg och producerat av Chips Kiesbye.

SISTER
"Ett av Sveriges råaste, hårdaste och skitigaste liveband." "Big-bollocked glammy punk." "En perfekt blandning av Mötley Crüe och Wednesday 13." "A definite 'don’t give a damn' attitude is evident here."

Se där blott fyra av väldigt många pressrosor som den senaste tiden strötts över Jönköping/Stockholm-kvartetten SISTER. Och det är ju precis som det ska vara; SISTER är verkligen ett band som förtjänar allsköns lovord. Deras kläder, smink och allmänna attityd riktigt skriker "älska ditt uppfuckade liv". "Hated" (Metal Blade, 2011), deras fullängdsdebut, är full av hårdnackade och dekadenta toner samt eldfängd och uppviglande lyrik. PRIMORDIALs Alan Averill älskar dem. Vem kan argumentera mot detta?

Spelschema

23:00 Crucified Barbara

Crucified Barbara bildades i Stockholm 1998. Debutalbumet "In Distortion We Trust" släpptes i januari 2005. Bandet åkte sen på turné med band som Pain, In Flames, Motörhead och Sepultura. Bandets andra album "Til Death Do Us Party" släpptes i februari 2009. Tredje albumet "The Midnight Chase" släpptes 2012.

22:00 Sister

Det punk/metalinspirerade bandet Sister från Stockholm bildades 2006 i Jönköping. Sister består av 4 medlemmar som har kombinerar punk, rock, glam och metal i en egen tolkning. Debutskivan HATED släpptes i Juni 2011 och mixades av Tobias Lindell (Hardcore Superstar, Crashdïet, Mustasch, Europe). Bandet har turnerat med kultbandet U.D.O, Fozzy och Hardcore Superstar.