https://debaser.se/kalender/19976/ Debaser Strand 2018-04-04 2018-04-04
Klubb
Slutsålt
DVSN
Ons 4 AprStrand, stora scenen

DVSN

Ons 4 Apr 18.30-01 strand, stora scenen 18 år (13+ i sällskap av egen förälder eller vuxen av domstol utnämnd vårdnadshavare)

DVSN

När dvsn var här senast var det som support till vännen och OVO Sound-kollegan Drake, på ett slutsålt Ericsson Globe.

Kingsize beskrev duons framförande som "..ett alldeles makalöst förspel av Toronto-duon dvsn..". Nu är det dags för Toronto-duon att göra sin första egna konsert i Sverige! Debaser Strand i Stockholm - den 4 april!

Högaktuella med nya albumet "Morning After" är den magiska duon från Toronto bland det hetaste i musikvärlden just nu. Duon står bakom enorma låtar som "Think About Me" och "Don't Choose" från senaste albumet samt "With Me", "Hallucinations" och "Too Deep" från förra släppet ("Sept 5th"). Inte heller att förglömma en magisk gästinsats på låten "Faithful" på Drakes monsteralbum "Views".

Att dvsn är ett hett namn råder det ingen tvivel om. Tillsammans med övriga OVO Sound-artister som Drake och Sverigeaktuella PARTYNEXTDOOR samt Majid Jordan står man nu för en hiphop och R&B som är bland det mest intressanta som släppts på många år. Det är i T Dot (Toronto) det händer!

Om dvsn är ens hälften så makalösa och fantastiska som de var på Ericsson Globe så lär 4 april lär bli en helt underbar vårdag på Debaser Strand!