https://debaser.se/kalender/22265/ Debaser Strand 2019-10-11 2019-10-11
Klubb
Datumet har passerat
MUMS MUMS
2019-10-11Strand, bar brooklyn

MUMS MUMS

Fre 11 Okt Kl 20-03 strand, bar brooklyn 20 år (18 år på förköp)

MUMS MUMS

Sveriges mest älskade alternativa queerklubb Mums Mums är tillbaka!

I en tid när många av Stockholms gayställen stänger återuppstår en av stadens mest legendariska queerklubbar - Mums Mums! Med start den 11:e oktober kommer Mums Mums tillbaka som ”pop up”-klubb i Bar Brooklyn en gång i halvåret!

Skapad av konstnären och musikern Petter Wallenberg, på Mums Mums samlas den finaste blandningen av könsöverskridare, klubbkids, kulturmaffia och alla som älskar konstnärlig dragshow och experimentell queerkultur. Mums Mums är queer men öppet för alla!

Mums Mums är också den enda klubben i Sverige som spelar klassisk piano house från tiden när housemusiken var svart, gay och trodde på fred på jorden!

På premiären den 11:e oktober uppträder Mums Mums legendariska dragsångerska Pianotransan och hennes kör The Pips med live-tolkningar av ikoniska James Bond-låtar från Shirley Bassey till Gladys Knight!

Senare på kvällen blir det mer barnförbjuden underhållning med Mums Mums legendariska stjärna Discokuken som introducerar nya stjärnskottet Disco Butt i en striptease i gränslandet mellan performance art och pure trash!

Peace, love and piano house!

LIVE:
Pianotransan & The Pips
Discokuken & Disco Butt

DJ:s: 
Petter Wallenberg
Carnita Molida och Shade Bornbitter 
Lucky Slut BonitaLostboy

VÄRDINNA:
Inga Tvivel