https://debaser.se/kalender/22278/ Debaser Strand 2019-09-13 2019-09-13
Klubb
Datumet har passerat
Riga Tiger | La Lusid | DJs No Time For Us
Fre 13 SepStrand, stora scenen

Riga Tiger | La Lusid | DJs No Time For Us

Fre 13 Sep Kl 20-03
Live börjar ca kl 22
strand, stora scenen 20 år (18 år på förköp)

Riga Tiger | La Lusid | DJs No Time For Us

13:e september släpper Riga Tiger det efterlängtade albumet "Om du tänker på tiden så går den"

Med realismpop sätter Göteborgsbandet Riga Tiger vardagen på piedestal. Att ärlighet varar längst, är en uttjatad sanning som lätt glöms bort i scrollandet bland instagramfilter. Men med avklädda sångtexter gör Riga Tiger allvar av att damma av detta ordspråk. Med ärlighet fångar de den banala vardagens magi – den magi som var och en av oss lärt sig att förtränga.

13:e september släpper bandet det efterlängtade albumet "Om du tänker på tiden så går den", ett gäng låtar som knyts samman i dess gemensamma ledmotiv: tiden. Efter det kritikerhyllade debutalbumet "Jag håller inte med om din åsikt och är beredd att döda dig för den" från 2017 och EP:en "Haha Paradis" vill Riga Tiger på nytt göra verklighet av vardagen ute på landets klubbar.

LA LUSID
Med eftertänksam, intelligent pop och smart arrangemang har La Lusid mutat in en egen plats i alla hjärtan som slår för det som verkligen känns. Dom rör sig sömlöst mellan genrer och språk och det självbetitlade debutalbumet från 2018 innehåller låtar på båda språken och är lika mycket introvert som extrovert. Allting är inspelat, mixat och producerat av bandet själva, i deras studio som dom driver och kallar spökhuset.