https://debaser.se/kalender/24272/ Debaser Strand 2021-10-22 2021-10-22
Klubb
Klubb Overload | SECOND SUN | UNDERGROUND FIRE | FREEDOM
Fre 22 OktStrand, stora scenen

Klubb Overload | SECOND SUN | UNDERGROUND FIRE | FREEDOM

KÖP BILJETT

Köp biljett via Tickster.

150 kr + förköp

Fre 22 Okt Kl 20-03
Biljett till den 28/5 OCH 25/9 gäller även till detta evenemang
strand, stora scenen 20 år (18 år på förköp)
hard rock rock

Klubb Overload | SECOND SUN | UNDERGROUND FIRE | FREEDOM

Klubb Overload är precis som det låter.

SECOND SUN
Second Sun är bandet under ständig utveckling. Grundsoundet är patenterat vid det här laget - folkiga melodier, allsköns gammal rock och hårdrock och egensinniga texter på svenska. Näven i luften, gråten i halsen. På senaste skivan "Kampen Går Vidare" nickades det kraftigt åt NWOBHM och gamla konceptalbum (lyssna på Rockpodden från 6/11 2020 för en mer ingående introduktion), den som lever får se vad det blir härnäst. Bandet släppte i september sitt senaste alster via Gaphals och Knight of Diamonds, en sedelärande kvartslång historia om en person som förvandlas till råtta. Det blir även premiär för ny trummis - Stipen, känd från att ha spelat med allt och alla sedan alltid!

Jakob Ljungberg - Sång & Gitarr
David Grannas - Gitarr
Marcus Hedman - Bas
Stipen Karlsson - Trummor


UNDERGROUND FIRE
Underground Fire startades 2015 i Karlstad av mannen med den fantastiska baryton rösten, Rob Coffinshaker.  Underground Fire spelar mörk rock med influenser från punk, goth, power pop och klassisk rock. 2020 släppte bandet sin debut skiva "Ashes of Life" som blev en av dom mest hyllade skivorna från Sverige.

Rob Coffinshaker - Sång & Gitarr
Anders Karlsson - Gitarr
Robert Schlyter - Bas
Edvin Norrman - Trummor


FREEDOM
Freedom rotar sig i 70/80-talets arbetar-rock och tar lyssnaren på en resa från New Jerseys bakgator till glitterfester i L.A, packat med powerchords, stora refränger och texter om livets bergochdalbana. Debutplattan har av många kallats årets bästa skiva och har streamats av tiotusentals utan hjälp från varken skivbolag eller media. Spelningen på Debaser blir bandets första och du vill inte missa detta ögonblick i Svensk rockhistoria.

Magnus Berglund - Sång & Gitarr
Magnus Lavér - Bas
Janne Ruuska - Trummor
Klubb Overload är precis som det låter. Med hård och svängig musik på dansgolvet, så erbjuder Klubb Overload oförglömliga kvällar som du förhoppningsvis kommer att minnas.