https://debaser.se/kalender/24302/ Debaser Strand 2021-09-30 2021-09-30
Klubb
Datumet har passerat
Swedish Tiger Sound | Faal | Julie Chikane | DJ Big T + more
Tor 30 SepStrand, stora scenen

Swedish Tiger Sound | Faal | Julie Chikane | DJ Big T + more

Tor 30 Sep Dörrar: 18.30 strand, stora scenen 18 år (13+ i sällskap av egen förälder eller vuxen av domstol utnämnd vårdnadshavare)
Evenemang på Facebook.

Swedish Tiger Sound | Faal | Julie Chikane | DJ Big T + more

Äntligen får vi dra på oss dansskorna och partyhatten!

Det firar vi med dancehall/hiphop/rockers-baluns på Debaser Strand torsdag 30 september.

Live on stage:
Swedish Tiger Sound
Faal
Julie Chikane

DJ Big T + more TBA

Swedish Tiger Sound
Han är nog mest känd för att vara en av veganismens mest högljudda förespråkare, eller för sina megaskills på discgolfbanan. Förutom det känner säkert många igen honom som en av grundarna av- och frontman i Teddybears, eller som vis polis i barn- och familjeunderhållarna Bröderna Lindgren. Kanske som sångare i punkbandet Nya Krösus, eller från TV. Oavsett vad så har Patrik Arve mer än väl förtjänat sin plats i rampljuset och det stoppar inte med dessa projekt – Swedish Tiger Sound är Arves solopryl, med fötterna fast förankrade i Ängbybadet, Bromma, kryddat med beats från amerikanska södern, riddims från gatorna i Kingston och gäster från Stockholms alla förorter låter det som inget annat du hört förut.

Julie Chikane
Som en av landets mest anlitade dansare har Julie Chikane stått bakom namn som Robyn, Kaliffa och Syster Sol. Länge har hon gått i tankarna om att flytta fram på scen och själv stå i rampljuset, men med uppdrag som dansare och drivande kraft bakom en av Sveriges största dansskolor har tiden inte funnits, till i fjol då hon fick möjlighet att gå in i studion. Resultatet beskriver Julie Chikane som afro-latin.


Faal
Sedan Faal började sin musikkarriär 2009 har han varit ett välkänt namn i musikbranschen. Han har bland andra jobbat med namn som Madi Banja, Frej Larsson, Mwuana och ODZ.Han förklarar sitt artisteri som ett slags ambassadörskap för sitt ursprung i både Sverige och Gambia. ”Tänk er en mix av Astrid Lindgren och Cornelis Wreesvijk med Nongolo och Youssoun’dour – fast i rapformat.”Faal har idag hittat sitt egna unika sätt att utrycka sig och sitt sound. Han kände att han var bekväm med att glida med vågen tills han insåg att han fortfarande är den lilla pojken under mangoträdet som vill berätta sin historia. Idag är Faal mer kompromisslös och redo att ta sig ut i den stora världen.Det efterlängtade debutalbumet släpptes under hösten 2020 och fick bära just titeln “Under mangoträdet”, som refererar till betydelsefulla minnen från Gambia. ”Jag har hunnit leva samt samla på mig historier värda nog att få med i min debut.”