https://debaser.se/kalender/24396/ Debaser Strand 2021-12-03 2021-12-03
Klubb
Datumet har passerat
Mary Ocher + Your Government
Fre 3 DecStrand, bar brooklyn

Mary Ocher + Your GovernmentFre 3 Dec 18:00 strand, bar brooklyn 20 år

Mary Ocher + Your Government

Mary Ochers experimentella musik liknar inte något annat

Mary Ocher kommer till Bar Brooklyn den tredje december som en del av en särskild Skandinavien-turné där hon framför sin musik med ett minimalistiskt band bestående av två trummisar.

Senaste gången hon besökte Europa var kort före de första nedstängningarna, efter att ha turnerat i Nordamerika, Australien och Nya Zeeland. Mary Ocher har turnerat i över 30 länder med sin hyllade skiva ”The West Against The People” och den åtföljande samlingen ”Faust Studio Sessions and Other Recordings” (som släpptes i samarbete med Stockholms Sing A Song Fighter). Efter pandemin väntar nya släpp, med nya samarbeten, och föreställningen kommer innehålla nytt och osläppt material.

I mer än ett decennium har Mary Ocher ständigt skapat kompromisslösa verk som politiskt och konstnärligt har rört sig mot strömmen och utforskat teman som auktoritet, identitet och konflikt. Hennes musik är lika fascinerande som den är polariserande, en blandning av allt från traditionell folkmusik till rå sextiotalsgarage, från ambientmusik till experimentiell pop med afrikanska och sydamerikanska rytmer.

Media:
To The Light - www.youtube.com/watch?v=SIxiF7AeYOs
The Endlessness (Song For Young Xenophobes) - www.youtube.com/watch?v=umkUUrq0mHs
Dream X3 - www.youtube.com/watch?v=z_2RctrboX8