https://debaser.se/kalender/24633/ Debaser Strand 2022-10-22 2022-10-22
Klubb
Suicide Commando | Klubb Död
2022-10-22Strand, stora scenen

Suicide Commando | Klubb Död

KÖP BILJETT

Köp biljett via Tickster.

295 kr + förköpsavgift. Biljetter finns hos Tickster, Bengans, Sound Pollution, Record Hunter, Kulturhuset/Kulturdirekt.

Lör 22 Okt Dörrar: 19.00 strand, stora scenen 20 år (18 år på förköp)
Evenemang på Facebook.

Suicide Commando | Klubb Död

Belgisk electro industrial som startades 1986

Klubb DÖD presenterar stolt...

▲ SUICIDE COMMANDO - Suicide Commando är en belgisk electro industrial-akt som startades 1986 av Johan Van Roy. Under mitten av åttiotalet experimenterade Van Roy med elektronisk musik och spelade in demos på kassettband, som även kom att bli det första formatet att distribuera musiken på. De första albumen This Is Hate (1989) till och med Electro Convulsion Therapy (1993) gavs ut på kassettband som sedan efterföljdes av en rad populära album i CD-format. Under sina decennier som aktiv musikakt har Suicide Commando levererat dansgolvsrökare så som ”Hellraiser”, ”Dein Herz, Meine Gier” och ”The Pleasures Of Sin” och dessutom legat i ledningen på de mest välrenommerade alternativa musiktopplistorna. Johan Van Roy står sedan 1986 som ensam, fast medlem av Suicide Commando men bjuder in livemusiker till sina framträdanden. Missa inte denna skitiga, stenhårda och alldeles underbara Klubb DÖD-kvällen som gästas av en riktig elekto-legend! På med kängorna och möt oss i publiken.

www.facebook.com/IIXIII

www.suicidecommando.be

▲ TUKT - Tukt är en ångestdriven hatmaskin från Stockholm/Örebro. Tukt's musik är en kaotisk blandning av frustration, besvikelse och ilska. Ett mentalt tågvrak i konflikt med samhälle, folk, relationer och oss själva - missfärgat med ljud. Världen har gått åt helvete. Tukt är vad du förtjänar.

www.facebook.com/tuktiswhatyoudeserve
www.meine.se