https://debaser.se/kalender/25082/ Debaser Strand 2023-02-16 2023-02-16
Klubb
Slutsålt
The Halo Effect
2023-02-16Strand, stora scenen

The Halo Effect

Tor 16 Feb Insläpp:18:30 strand, stora scenen 18 år (13+ i sällskap av egen förälder eller vuxen av domstol utnämnd vårdnadshavare)

The Halo Effect

The Halo Effect - Sweden Tour 2023

Medlemmarna i nya supergruppen The Halo Effect är inga främlingar på den svenska metalscenen. Under pandemiåret 2020 bestämde sig vännerna och metalpionjärerna Niclas Engelin, Jesper Strömblad, Mikael Stanne, Peter Iwers och Daniel Svensson att starta ett nytt band - resultatet är The Halo Effect. Nu gör bandet tre exklusiva spelningar på svensk mark; i Stockholm, Göteborg och Malmö 16-18 februari 2022!

Biljetter släpps onsdag 28 september kl. 10.00 via debaser.se

Medlemmarna kommer från In Flames och Dark Tranquillity och har känt varandra sedan slutet av 80-talet. Under 90-talet och framåt har de fem medlemmarna spelat tillsammans i olika konstellationer, framför allt i tidigare nämnda giganter; som är två av Göteborgs främsta metalexporter och ett sound som har influerat metalband i årtionden framöver.

Tanken med The Halo Effect var just det, att återvända till medlemmarnas rötter och utforska hur banbrytande metal var på den tiden, samtidigt som man adderar all erfarenhet och kunskap medlemmarna samlat på sig genom åren. Resultatet är ett fantastiskt album där fans både kommer att känna igen sig och bli positivt överraskade.

The Halo Effect är här för att stanna - och i februari får vi äran att presentera bandets enda tre spelningar på svensk mark. 16 februari på Debaser Strand i Stockholm.

Vi ses i februari!