https://debaser.se/kalender/25276/ Debaser Strand 2023-03-28 2023-03-28
Klubb
Kerala Dust | Afar
2023-03-28Strand, stora scenen

Kerala Dust | Afar

KÖP BILJETT

Köp biljett via Tickster.

225 kr + förköpsavgift. Biljetter finns hos Tickster, Bengans, Sound Pollution, Record Hunter, Kulturhuset/Kulturdirekt.

Tis 28 Mar Dörrar öppnar 18:30 strand, stora scenen 18 år (13+ i sällskap av egen förälder eller vuxen av domstol utnämnd vårdnadshavare)
Evenemang på Facebook.

Kerala Dust | Afar

Brittiska Kerala Dust väver ihop americana med indie och elektronisk musik likt ingen annan.

För första gången i Sverige!

Inspirerade av Can och Velvet Underground parat med dagens klubbmusik bildades Kerala Dust i London 2016. De tre britterna – Edmund Kenny på sång och elektronik, keybordisten Harvey Grant och gitarristen Lawrence Howarth – har genom att spela på klubbar över hela världen finslipat en improviserad liveshow som ger låtarna nytt liv och framförallt möjligheten att kontinuerligt skriva om sitt eget manus.

På kommande albumet “Violet drive” (februari 2023) har trion skapat musik som influerats av att dom nu är baserade mellan Berlin och Zürich, resultatet är ett i högsta grad europeiskt färgat album som slits mellan det förflutna och framtiden. Nu är dom ute på en turné i USA men när det är dags för europa så innebär det även att det här är trions första stopp någonsin i Sverige!

Support: Afar