https://debaser.se/kalender/26227/ Debaser Strand 2024-01-12 2024-01-12
Klubb
Eternal Evil | Disarray
2024-01-12Strand, bar brooklyn

Eternal Evil | Disarray

KÖP BILJETT

Köp biljett via Tickster.

175 kr + serviceavgift. Biljetter finns hos Tickster, Bengans, Sound Pollution, Record Hunter, Kulturhuset/Kulturdirekt.

Fre 12 Jan Bar Brooklyn öppnar 17.00 strand, bar brooklyn 20 år (18 år med förköpsbiljett)

Eternal Evil | Disarray

Eternal Evil gör sin första spelning sedan senaste albumet släpptes!!!

VIKTIG INFORMATION GÄLLANDE FÖRBUD AV VÄSKOR! Den 1 november införde Polismyndigheten restriktioner mot att ta med väskor till större evenemang. Debaser kommer konsekvent att följa dessa regler och endast tillåta visiterade väskor som är mindre än ett A4-papper Storlek: 15x20 cm. Undantag kommer endast göras för specifika medicinska skäl av personal på plats. Mer information om väskförbudet går att läsa på Polisen.se


ETERNAL EVIL: 
Sveriges mest hänsynslösa thrash metal-utövare, Eternal Evil, har återvänt med sin efterlängtade andra fullängdare, "The Gates Beyond Mortality," och sänder chockvågor genom metal-communityt. Med blixtrande riff, dundrande trummor och intensiv lyrisk skicklighet befäster bandet sitt rykte som en av de mest outtröttliga och elektrifierande akterna inom genren.

"The Gates Beyond Mortality" markerar ett nytt kapitel i Eternal Evils musikaliska resa, och visar upp deras utveckling samtidigt som de förblir trogna rötterna som definierar essensen av thrash metal. Albumet fångar den råa energin och aggressionen som fans har kommit att förvänta sig, förstärkt av en nyfunnen mognad och komplexitet i deras låtskrivande. Från de allra första till de allra sista tonerna tas lyssnarna med på en berg-och-dalbana av adrenalinpumpande intensitet av sällan skådad karaktär.

Bandets nya uppsättning består av: Adrian Tobar - Gitarr och Sång, Tobias Lindström - Leadgitarr, Adam Schmidt - Trummor,
Niklas Saari - Bas


DISARRAY:
Thrash is reborn! Precis som när thrashen var ny, är det en global kris som ligger till grund för den nya vågen av unga band som blandar punkens etos med metalgenrens tekniska fingerfärdighet. Skillnaden nu är att själva epicentrum för rörelsen har flyttat betydligt närmare den mentala förkastningsbrant där klimatkris, pandemi, AI-hot och terrorkrig gör det omöjligt att bedöva sin ångest med tv-spel eller droger. Om Sverige kom att utgöra ett nav för dödsmetall när 80-talets dekadenta yuppieera låg på obduktionsbordet, föddes Disarray rätt in i det galopperande kaos och oreda som definierar en värld i upplösningstillstånd.  

Disarray har sedan starten 2022 spelat flitigt på Stockholms undergroundscener och släppte under sommaren 2023 minialbumet ”Evil is Reborn”, som fått upp ögonen på både skivbolag och recensenter runt om i Europa. Förproduktionen av ett fullängdsalbum under 2024 har precis påbörjats. 

Disarray består av: Lucas Lee - sång och leadgitarr, Valter Ernerot - gitarr, Edvin Mossfeldt - bas, Morgan Ottenvang - trummor