https://debaser.se/kalender/26273/ Debaser Strand 2024-01-27 2024-01-27
Klubb
Abu Nein + Missvnaries of Charity | Klubb Död
2024-01-27Strand, bar brooklyn

Abu Nein + Missvnaries of Charity | Klubb Död

KÖP BILJETT

Köp biljett via Tickster.

210 kr + serviceavgift

Lör 27 Jan Bar Brooklyn öppnar 17.00
Start 19.00
strand, bar brooklyn 20 år (18 år med förköpsbiljett)

Abu Nein + Missvnaries of Charity | Klubb Död

Abu Nein har snabbt blivit favoriter hos en hel postpunkvärld!


Klubb DÖD presenterar stolt:

ABU NEIN - Abu Nein har snabbt blivit favoriter hos en hel postpunkvärld och debutalbumet "Secular Psalms" (2020) fick ett fantastiskt mottagande, vilket bland annat ledde till en nominering på Manifestgalan för årets debutalbum samt vinst på Synthsläggan för årets debutalbum.

Nu har de precis släppt sitt andra album 'II', som även det fått strålande recensioner. Musiken är draperad i skuggor och live sägs bandet vara som en mörk och magisk enhet som trollbinder publiken!

MISSVNARIES ov CHARITY - Köpenhamnstrion Missvnaries of Charity har bara funnits i något år. Men vi känner igen medlemmarna från diverse akter ur 2010-talets Öresundska darkwavescen. Sångaren Patrick har tidigare frontat (fullkomligt briljanta) danska postpunkbandet Moth. Vi känner igen rösten och scenspråket men Missvnaries of Charity går i en råare, mer primal inriktning. Det minner lika mycket om no wave som Joy Division och den tidiga mörka postpunkscenen. Den som vill höra en intressant, samtida skandinavisk tolkning av nämnda genrer bär ägna tid åt deras första Bandcamp-släpp Hvmanity As A Hole.