https://debaser.se/kalender/11168/ Debaser Malmö 2013-07-19 2013-07-19
Klubb
Datumet har passerat
Long Long Showers
Fre 19 JulMalmö, inne

Long Long Showers

Fre 19 Jul Ute: 17-03
Inne: 22-03
malmö, inne 20 år

Long Long Showers

Loppis, fest och nya låtar!

Ta på dig spenderarbyxorna&ta dig till Debaser & Long Long Showers klädsamma konsertevenemang den 19e juli. Indie Rock-bandet släpper i höst sitt andra verk This and the Distance. För att komma i den nya kostymen erbjuder Malmöbandet, förutom nytt låtmaterial, en loppis i form av gamla men nytvättade plagg.

Sedan bandet bildades hösten 2008, har Long Long Showers skrivit popmusik i traditionell form men med ett sound svårplacerat i någon given referensram. Detta beror antagligen på de fem medlemmarnas olika musikaliska bakgrunder och influenser kombinerat med viljan att ge samtliga dessa en plats i deras skapande. Med en sedvanlig popbandsuppsättning får lyssnaren ta del av instrumentalt västerländska kulturkrockar samt en darrande sång buren av känslouttrycklig multiplicitet. Deras låtar har bland annat höras i både MTV och ABC´s tv-serier.

Spelschema

23:30 Long Long Showers

Sedan bandet bildades hösten 2008, har Long Long Showers skrivit popmusik i traditionell form men med ett sound svårplacerat i någon given referensram. Den 26 april, 2011, släppte Long Long Showers´s självbetitlade debut Ep digitalt över hela världen genom bolaget Urband&Lazar. Detta har bland annat lett till att flera av deras låtar spelats både MTV och ABC´s tv-serier.