https://debaser.se/kalender/17036/ Debaser Medis 2016-01-16 2016-01-16
Klubb
Datumet har passerat
I'm From Barcelona + Hundhimlen
2016-01-16Medis, stora scenen

I'm From Barcelona + Hundhimlen

Lör 16 Jan 19-03
Happy Hour: 19-20
medis, stora scenen 20 år
Evenemang på Facebook. Boka bord i restaurangen innan giget! Slipp köa!
indie pop

I'm From Barcelona + Hundhimlen

10-årsjubileum! DJ Björn Grape

I'm From Barcelona är festen som inte vill ta slut! Allt, som startade en sommarkväll 2005 på Bongo Bar i Jönköping firar 10 år i år! 

Kalaset har hitills tagit bandet runt om jorden och de har spelat på tillställningar som Primavera, Coachella och Lollapalooza och har lyckats hålla iallafall 20 av 27 medlemmar aktiva under alla år. Dessutom har 25 stycken I'm From Barcelona-bebisar kommit till världen under resans gång. 

Lagom till jubileet släpper bandet sin fjärde fullängdare "Growing Up Is For Trees" med 10 nya låtar som bär på löftet om att festen pågår ett tag till. 

Missa inte chansen att ta del av festen när de den 16 januari intar Debaser Medis!

HUNDHIMLEN
Hundhimlen släppte den fantastiska pop-pärlan ’Andra ska tycka’ den 25 september på Playground Music. Det är första singeln från Hundhimlens kommande EP med namnet ”Det är drömmarna som gör det värt att vakna”, som släpps i början av 2016.

Det här är musik för din walkman, musik för långa asfalterade bilvägar, men kanske främst är det en glimma ljus för en annan nattsvart höstnatt. För alla nätter man har legat vaken och funderat om man blivit galen. En låt om att sluta bry sig om folk, sluta att ta åt sig och tro att andra vet bättre. ’Andra ska tycka’ är första smakprovet på det nya sound som Hundhimlen har slipat på under en längre tid, där de går emot en mer lekfull och skygg dans-pop än modern retroelektro.

En bidragande faktor till Hundhimlens nya sound är den senaste medlemmen Gabriel Gassi, den sista pusselbiten som de har letat efter. Gabriel har länge varit bandets favoritproducent och har tidigare gjort en mängd framgångsrika remixer till bland andra Julia Vero, Kim Cesarion & Vanbot. Sedan i somras har han varit med och skrivit och producerat tillsammans med bandet.

Hundhimlen består av Gabriel Gassi, Tommi Levin & Joni Mälkki.

Spelschema

23:00 I'm From Barcelona
22:00 Hundhimlen