https://debaser.se/kalender/23003/ Debaser Strand 2020-09-29 2020-09-29
Klubb
Framflyttat
Wild Rivers nytt datum 29 april 2021
Tis 29 SepStrand, bar brooklyn

Wild Rivers nytt datum 29 april 2021

Tis 29 Sep Dörrar kl 17:00 strand, bar brooklyn 18 år (13+ i sällskap av egen förälder eller vuxen av domstol utnämnd vårdnadshavare)
Evenemang på Facebook.

Wild Rivers nytt datum 29 april 2021

Numera har bandet över 100 miljoner streams i ryggen och i Nordamerika genomför de utsålda spelningar.

Wild Rivers är ett bevis på att band delar så mycket mer än bara musiken. De går igenom livets upp- och nedgångar som ett kollektiv. Och längs vägen växer bandmedlemmarna både individuellt och som en enhet. Efter att under 2019 ha genomfört mer än 150 konserter har Wild Rivers nu förvandlat sina personliga erfarenheter till vackra hymner vävda av folk, indie, rock, pop och country. Deras EP ”Songs To Break Up To” för Wild Rivers ännu närmare, eftersom den omedelbart även sveper med lyssnaren

”EP:n var mycket personlig för mig, men att skapa den tillsammans med bandet innebar ett stort steg även oss som vänner”, säger Khalid. ”Jag tillbringar 95% av all min tid med bandet. Vi är en familj, så vi går igenom allt tillsammans. EP:n är självbiografisk, men gruppen förstod visionen och blev väldigt känslomässigt engagerade. Den utgår i och för sig från en enskild persons upplevelse, men alla gick in och stöttade den visionen - både innehållsmässigt och musikaliskt.”

Sedan deras självbetitlade debut släpptes 2016 har Wild Rivers konsekvent rört sig mot just den här punkten. 2018 års EP ”Eighty-Eight” hyllades av bland andra Rolling Stone County, PopMatters, Earmilk och No Depression. Numera har bandet över 100 miljoner streams i ryggen och i Nordamerika genomför de utsålda spelningar. Dessutom har de turnerat  tillsammans med The Paper Kites, Donavan Woods och Jake Bugg, för att nämna några.

Wild Rivers Består av Khalid Yassein (sång, gitarr, keyboard), Devan Glover (sång), Andrew Oliver (gitarr, bas) och Julien Laferriere (trummor).